Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka wsz

jak wy- mamy sie ubieracie na spacer?

Polecane posty

Gość studentka wsz

hej:) j. w chodzi mi czy sie ubieracie bardziej na sportowo? czy odwalone w szpilki ? i mini widze u siebie dwie grupy mam:) mianowiecie typ 1 to ja - adidaski wygodne, jeansy jakas bluzka oczywiscie makijaz i wlosy zrobione. a drugi typ 2 - to mama w szpilkach mini... wyladajaca jak by szla na balety i z wozkiem to wylada jak by szla na balety... badz szukac ojczyma ale pewnie ze dobrze ze dba o siebie , jej sprawa tyle ze mi by bylo nie wygodnie zasuwac w szpilkach 5 km:) typ ne 3 - to rozciagniete dresy... brak makijazu i wyraz twarzy jak by byla zla na cały swiat :) a w szczegolnosci na dziecko....

1- lecz zamiast adidasów butki na płaskim, ogólnie pasujące do wszystkiego :) no dla mnie masakra jak widzę taką lalę w mini co prawie jej d* widać i wózek pcha

Gość xyxyxyxyx
Ja właśnie czekam aż mój skarb się obudzi i śmigamy na spacer. Zakładam: półbuty na obcasie typu grzybek, jeansy, bluzeczka na krótki rękaw, dopasowana kurtka. Mam zrobiony makijaż i włosy spięte w luźnego koka. Wygodnie, zadbanie ;)

Ja stawiam na wygodę. Jeansy, płaskie buty. Szpilki zostawiam na inne wyjścia :) Z dzieckiem jak wychodzę, to muszę czuć się na luzie. Chodzimy po parku, zbieramy kasztany, gonimy się - nie wyobrażam sobie robić tego w butach na wysokim obcasie :)

Gość studentka wsz
no wlasnie:) ja tez jakies mokasynki na plaskim czy japonki :) ale juz za zimno niedlugo oficerki zaloze ale w szpilakach nie ma opcji zebym wyszla chyba bym sie glupio czula...

Gość ja powiem tak
sportowa elegancja ...czyli wygodne buty spodnie ogólnie na luzie...nie wyobrażam sobie biegać po parku za dzieckiem w szpilkach czy siedzieć w piaskownicy w eleganckiej garsonce :)

Gość xyxyxyxyxyxy
mam koleżankę z którą spacerujemy razem z naszymi pociechami. Ona jest właśnie typem z tej drugiej grupy. kilka dni temu ubrała kozaczki na szpilce, spódnicę przed kolano, top do bioder i krótkie bolerko odsłaniające bruszek. Naprawdę ma czym się chwalić bo figurę po ciąży ma boską. Wyglądała super a jak przy niej jak szara myszka. I dobrze mi z tym było bo jednak to nie mój styl na spacery z dzieckiem.

Gość studentka wsz
to niezle;d heheh tez bym sie czula:) to czasem do jeansow mam krotsza bluzek ze widac brzuch ale nie wiecej niz 3 cm:) ale chuda jestem to jeszcze zle nie wyglada widzalam takie to brzuch oponka w rozstepach i do tego bluzka przed pepek to jej wał tluszczu wychodził z jeansow...

Gość ja niania
Ja nie mama, a niania, ale również prezentuje typ pierwszy - wygodny, ale zadbany ;) Niedawno obserwowałam jedną mamę w parku. Ciepło jeszcze było, wakacje. Mama odwalona w mini, dekold i obcasy. Dziecko, ok. 1.5 roku rozebrała do pieluszki i tak wpuscila do piaskownicy (w której są takie jakby krany z wodą - więc dzieci często się moczą czasem przy zabawie) a sama zasiadła na ławeczce i tylko obserwowała. :D

hmmm to zalezy gdzie idę bo jeśli na plac zabaw to zdecydowanie na sportowo :) jezli na spacer po miescie,zakupy itp. bo trochę "inaczej" na pewno nie szpile i mini nie nosze ani tego ani tego :P

Gość studentka wsz
o boze wiesz ja ostanio na placu zabaw widzialam jedna nianie ale kobieta ok 50 lat a dziecko puszczone samo pas ok 10 ms mialo i wychodzilo z piaskownicy na czwaraka... a w buzi mialo lopatka i taki skok jest z 20 cm zbey wyjsc i raczkowalo az sie wywalilo... a moglo dojsc do przebicie przelyku tą lopatka no masakra! chodzilo na boso... a szkla ona sama zbierala jadlo piasek a ona nic gadala sobie z inna babcia juz cos jej chcialam powiedziec sama bede szukac niani za 9 ms:) ale kogos po znajomych zeby podali dalej bo obcej sie boje a ile masz placone jak mozna wiedziec?

a ja lubię chodzić w obcasach i jak nie planuję dłuższego spaceru, to zakładam szpilki, żeby poprawić sobie samopoczucie :P jak dzieci zaczną biegać, to już nie będą mogła sobie na to pozwolić ;)

Gość studentka wsz
no moj ma 14 ms takze latam za nim podnosze go itd szpilki odpadaja a jak byla maly to isc z wozkiem 5 km w szpilkach... nie ma opcji :) chyba ze niskie ok 4 cm ale takich nie posiadam

wygodnie dzinsy golf/ bluzka baleriny ( ale juz chłodno) wiec sportowe kurtka i ja juz rekawiczki :D bo mi paluch marazna kto wie moze i czapke załóze niedługo