Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krukkruczoczarny

JESTEM LENIWA JAK STO PIĘDZIESIĄT

Polecane posty

Gość krukkruczoczarny

no kurde, to przez ta jesien czy co??ogólnie jestem leniuszkiem, ale teraz to jest masakra.nic ale to nic mi sie nie chce, dupy mi sie nie chce ruszyc z kanapy.nienawidze siebie za to, próbuje sie zmusic, ale tylko ryczec mi sie chce.moge wyjsc na spacer, ale zeby juz pociwczyc, albo posprzatac w domu. luuudzie co to jest????????????

Gość krukkruczoczarny
ale ja juz tego niemoge zniesc.nie chce mi sie nawet siedziec przed telewizorem. jak miec checi do działania i energii full

Gość anoooooo
mam tak samo..niestety...

Gość anoooo
siedząc sama w domu zupełnie nie mam ochoty na nic...

Gość krukkruczoczarny
to jedno pocieszenie, ze nie jestem sama.myslałam ze tylko ja jestem takim leniem.ale wy pewnie dzis tak tylko macie co?? i potraficie sobie powiedziec, zmusic sie.mam taki bałagan w pokoju, ze szok, ciuchy od tygodnia leża na zemii, meblach i lampie, a mnie to nie rusza moze to dlatego ze mąż wyjechał i nie mam mobilizacji??a moze to to cholerne przesilenie jesienne aaaaaaaaaaaa chyba zaczne cpac

Gość anoooo
no właśnie mam tak od dawna...tu nie chodzi tylko o sprzątanie, bo nigdy tego nie lubiłam, ale ogólnie taki marazm...

Gość anoooo
najgorsze jest to, że ja mam duże możliwości ;), tzn. dużo potrafię, jak się za coś wezmę, tylko spore też tracę przez te moje lenistwo...

Gość po kafe sie wszystkim
w łebie.... przewraca mi też coś sie dzieje jak zaczełam to forum czytać

Gość do autorki topicu
na początku wakacji sie obroniłam i od tej pory .... siedzę w domu i NIC nie robię :D Nie sprzątam, nie pracuję, czasem coś ugotuje :o mąż trochę marudzić zaczyna ....