Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaakaaaaaaa 234

pierścionek zaręczynowy !!!!!

Polecane posty

Gość kaaaaakaaaaaaa 234

Czy dla Was jest to ważne jaki pierścionek zaręczynowy dostaniecie? Czy złoty?Czy srebrny?Z cyrkonią czy diamentem?Czy się to dla Was?Czy jest to zupełnie bez znaczenia jaki pierścionek zaręczynowy otrzymacie? A te które już się zaręczyły niech pochwalą się swoimi pierścionkami:) i powiedzą szczerze czy im się one podobają czy nie,czy same jakby mogły wybrać to wybrały by zupełnie inny????

ja koniecznie chcialam srebry bo bardzo nie lubie zlota - a moj wtedy chlopak powiedzial, ze on nie kupi mi srebrnego bo to obciach, ze moze jedynie biale zloto - zgodzilam sie kiedys mnie poprosil zebym mu pokazala w necie jakie mi sie podobaja pierscionki, to mu pokazalm mnostwo wzorow, a on mi kupil zupelnie inny - powiedzial, ze jak go zobaczyl od razy mu sie bardzo spodobal i stwierdzil, ze to bedzie ten i kupil wybor pierscionka powinnien nalezec do faceta (oczywiscie po oczywistych wskazowkach

Gość martynkoska23
mnie również nie podobaja sie złote jednak taki własnie dostałam heh tzn przeplatajace sie zloto tradycyjne i białe.do tego mały diament, mi zalezało na pierścionku nieduzym i skromnym,mój ukochany calkowicie trafił w mój gust :))

No właśnie, dobry temat. Ja się spodziewam pierścionka w tym roku i domyślam się, że to będzie jakiś pierścionek rodzinny. A wy co byście wolały? Nówkę za 1000 PLN czy zabytek z historią?

Gość lolllo
za 1000 zl to chyba ze sznurka?! Prawdziwe zaczynają się od 3 tys wzwyż.Taniochę to można kupić matce na imieniny. Na zaręczyny tylko złoto + diament- taki sam standard jak biała suknia w kościele. Pewnych tradycji trzeba przestrzegać.

Gość stam wam do ryjów

Gość zupapmidorowa.
Z historią. Niecodzienny. Nawet za 10 złotych, ale inny niż wszystkie i dany z uczciwymi zamiarami.

fuj,zadnej historii...potem bede myslec,kto juz go mial na rece... tez wole biale zloto...tyle,ze ja wybralam moj pierscionek sama, on tylko placil:P