Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capri.........................

co się ze mną dzieje?pomocy

Polecane posty

Gość capri.........................

Nie wiem, co się ze mną ostatnio dzieje. Rożne wydarzenia, sytuacje, który miały miejsce w ciągu ostatnich kilku miesięcy sprawiają, że ciągle jestem niespokojna. Czuje taki wewnętrzny niepokój, strach. Nie potrafie się uspokoi,c ,jestem jak bomba zegarowa, jtóra w kązdym momencie może wybuchnac. Czasami robie cos i nagle zaczynaja mi lzy cieknac po policzkach,zaczynam doslownie "skowyczec" Nie potrafie przestac. Mam ogromna ochote uciec. Chce byc gdziekowleik, tylko NIE TU GDZIE JESTEM, mam wrazenie,ze wszystko wymyka mi sie spod kontroli. Mam momenty ,ze tak realnie mam wrazenie, ze to niemozliwe, ze tu jestem, że ja nie chce tu być, cchce zniknac. Zaczyna krecic mi sie w glowie gdy tak realnie zaczynam czuc, ze zle sie TU W TYMMOMENCIE CZUJE, od dawna nie mialam takiego poczucia, że nie mam sily tutaj być ,tutaj wracac, Mam ochote wrzeszczec i plakac. I bez przerwy mysle o tym, by ZNIKNAC> Mam mysli samobojcze.Nie radze sobie z tymi emocjami. Mam ochote siebie ranic. Czy ktos mial podobnie? Nie wiem , co sie ze mna dzieje. boje sie,ze w koncu zrobie cos glupiego