Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprawila dla malostkowych

Pomysł na perfumy dla moje chłopaka!

Polecane posty

jakie znacie męskie zapachy , ale takie bardziej swieże i lekkie , nie przepadam za tymi ostrymi , feromonowymi zapachami męskimi, a chciałam kupic cos mojemu facetowi, on powiedział, ze mam kupic zapach ktory mi sie bedzie podobał,bo w koncu uzywa tych perfumow dla mnie! Prosze o podanie mi nazw i marek perfumów tzw swieżych i nieostrych, ale męskich!

Gość erfdsfd
polecam zapachy z linii shaamboo 🖐️

Gość do carrefour
już dostałeś orgazmu?bo popełniłam błąd? nie ma jak to żyć, tylko po to by czepiać się błędów ortograficznych musisz mieć nudne życie współczuje

Gość huogooo
old spice bond korsarz dolce cabana lacorse huogo boos wszystkie do nabycia na targowisku.

Gość mufkaa
z takich niezbyt drogich to PlayBoy Malibu jest fajny;d

Gość huogooo
ewentualnie woda kolonska "men" lub woda brzozowa

Gość makczupikczu
z Bossów polecam Energise, bardzo długo sie trzyma, jest lekki odswiezajacy, taki mandarynkowy ,naprawde super zapach, i o ile nie lubie bosoow to ten jest spoko, z innych letnich-odswieżajacych-'dlugotrzymajacych' to Jil Sander Sun Men, Bulgari Aqua Marine lekki morski, polecam do sprawdzenia

Gość frfrfrfrfr
a czym carefur ma coś interesującego sensownego do powiedzenia,oprócz tego,że pokazuje swoją znajomość ortografii i czepia się moich błędów?

a ja nie chce niezbyt drogie , chce swieży , ale nie słodki zapach!!!może być drogi byle ciekawy

Gość poprawiłą dla małostkowych
Nie cierpię osób, które, albo szkolą się na nauczycieli, albo nimi są. Całe życie traktują innych jak dzieci w szkole, czują się lepsi, tylko dlatego, że są nauczycielami,a tak naprawę są frajerami, bo męczyli się tyle lat na studiach, spędzając młodość w bibliotekach, a zarabiają takie grosze, ze na nic ich nie stać.Zyciowo są tępi.Gdyby byli inteligetni życiowo, potrafili by sprzedać swoją wiedzą, za godziwe wynagrodzenie.Moja mama jest nauczycielką i wszystkich wszędzie poprawia, nie muszę mówić, że przez to straciła masę znajomych i koleżanek, bo nie potrafi normalnie rozmawiać, tylko w rozmowie zaczyna od przeczepienia sie do czyiś potknięć.Odnosi się wręcz wrażenie, ze taki człowiek, żyje i cieszy go to, że inni popełniają błędy,bo wytykając im je czuje się "lepszy" "mądrzejszy" .Patrząc z perspektywy nauk humanistycznych jest to bardzo "niskie" zachowanie. Rozumiem, że ortografia jest ważna, ale nie może być celem samym w sobie.Dla mnie osoba, dla której forma jest ważniejsza niż treść.Jest jak Lalunia ,która się pięknie wystroi , wymaluje, ale jak się odezwie to czar jej uroku pryska.Pisownia jest ważna,ale nie do tego stopnia, by nie zwracać uwagę na treść.

Gość do carefura
zesrałaś się już z radości, że inni popełniają błędy?

Gość huogooo
z zapachow ciekawych, rzec mozna egzotycznych wrecz polecam "wode kolonska przemysławska"