Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała 2222

Zdradziłam z koleżanką .....

Polecane posty

Jestem studentką, mieszkam na stancji ze swoja kolezanką juz drugi rok, znamy sie bardzo dobrze, wczoraj chyba za duzo wypiłysmy i po powrocie z dyskoteki wylądowałyśmy razem w łózku,obudziłam sie dziś obok niej naga a ona spała mi na piersiach,(oczywiście pamietam co robiłīśmy) a ja dopiero wówczas pomyślałam o swoim chłopaku którego bardzo kocham ze to powinnam mu powiedzieć, boje sie jednak konsekwencji poniewaz on juz raz został zdradzny przez swoja była dziewczynę, ona jednak zdradziła go z facetem a ja.... juz wiecie .....co powinnam zrobić?

Gość tyklon 9876
powiedz swojemu facetowi, na pewno nie bedzie traktowal tego jak zdrady, byc moze zaproponuje ci trojkacik,faceci o tym marza

Pije właśnie ale herbate.... dalej nie wiem co zrobić... czy mu powinnam powiedziec ? a może ja jakaś nie normalna jestem skoro zrobiłam to z dziewczyna...

Gość rozjaśniona słońcem
nie mów mu, niema sensu. Tylko co będzię dalej z wami dziewczynami?

A co ma być z nami dziewczynami??? normalnie ze sobą rozmawiamy i dalej bedziemy ze soba mieszkać...

Gość nie do końca jasne
to dość ciekawe że nie czujecie się w żaden sposób skrępowane - pewnie niedługo powtórzycie ten numerek ;)