Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia estetka

samoodrzucenie a seks

Polecane posty

Gość kasia estetka

Czy brak samoakceptacji , czyli brak akceptacji głownie swojego ciała może spowodować oziębłość/impotencję ? Jestem kobietą(20 l.), estetką. Od seksu odrzuca mnie moje ciało - jest tak brzydkie, żenawet gdybym ni była estetką, i tak bymgo nie lubiła. (A zaznaczam że nie chodzi o nadwagę /otyłość lecz o brzydkie części ciała- wszystkie). Czy to może być powód tego że zupełnie nie odczuwam potrzeby seksu? Ktoś może odpoiedzieć że przecież to raczej na Ciele partnera powinnam się koncentrować i jego ciałem powinnam się podniecać ale...jednak świadomość tego jak ja wyglądam skutcznie mnie hamuje. Dodamna koniec obrazek z demotywatorów pt. "demasturbatory" ;) http://demotywatory.pl/207496/Demasturbatory.pl To daje do myślenia.... Ja chyba jestem takim "demasturatorem" dla samej siebie, a kiedy znajdę faceta prawdopodobnie i jemu wszystko na mój widok opadnie....

Gość Roman Polański
20 lat?? To ty stara rura jesteś...

Gość Janek po 50
Oby to nie była samo przepowiednia :)

Gość kasia estetka
hę? jaka przepowiednia?

Powinnaś się dyskretnie pokazać tu i ówdzie tak jak to czynią niektórzy tutaj (np. ja :P) i sprawdzic jakie będą komentarze. Może nie jest tak źle?

Gość szatzunek kotuf z piwnicy
bejbi_blu - pokaż tzipkę :classic_cool:

Gość kasia estetka
Dlaczego gdy próbuję płacić w biedronce banknotem 500 zł z Kościuszką, dziwnie na mnie patrzą?

Gość szatzunek kotuf z piwnicy
no to tzytzki 😘

Gość kasia estetka
a będzie jakaś poważna odpowiedź ? póki co nikt poza bejbi_blu nie wniósł nic ciekawego... (nie będę się pokazywać w internecie ;) bo iwem, że fota raz wrzucona do sieci nigdy nie ginie, lecz krąży latami po joymonster'ze albo po demotywatorach ;P a nie chcę się tam znaleźć :D)

Gość kasia estetka
a będzie jakaś poważna odpowiedź ? póki co nikt poza bejbi_blu nie wniósł nic ciekawego... (nie będę się pokazywać w internecie ;) bo iwem, że fota raz wrzucona do sieci nigdy nie ginie, lecz krąży latami po joymonster'ze albo po demotywatorach ;P a nie chcę się tam znaleźć :D)

Kasiu nikt nie jest idealny, nie wieżę ci że nie ma w tobie nic pięknego! Wystarczy może że podkreślisz swoją kobiecość i poczujesz się lepiej w swojej skórze :)

Gość stresuję się przed STUDIAMI
To dziwne, ale dziś denerwuję się mniej niż wczoraj... Kurczę ja jak się zdenerwuję to nawet nie potrafię uitrzymać kontaktu wzrokowego ! A to może być źle odebrane (np. że jestem fałszywa) . Poza tym to trochę obciach "denerwować się przed studiami" :D ...

Gość stresuję się przed STUDIAMI
o ja przepraszam źle wkleiłam ! :D sorry co do tematu to wydaje mi się że brak samoakceptacji może zmniejszać libido . Czyli rzeczywiście istneije coś takiego jak "demasturbatory" ;) Każdy chyba zna kogoś kogo uważa za totalnie niepociągającego. Kluczem do Twoich problemów jest samoakceptacja. Trzeba się przemóc, spojrzeć łaskawiej w lustro i podkreślić swoje dobre strony. A jeśli chodzi o faceta to staraj się nie koncentrować na tym jak Ty wyglądasz tylko rzeczywiście patrz na jego ciało.

Gość kasia estetka
albo mogę iść do klasztoru i nie bawić się w "życie seksualne" ! ;) Cóż , nic na siłę...