Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona ona

Włosy na sutkach??

Polecane posty

Gość zrozpaczona ona

Pytanie do kobiet: Czy Wam też rosną włosy wokół sutków?? Jestem tym przerażona, wyrywam a one odrastają znowu i jeszcze wrastają? Czy uważacie że jak je zostawię to mój chlopak nie bedzie sie tego brzydził?

Gość wiertara 2
OMG :o

Gość idź natychmiast do lekarza
Uważam, że powinnaś pójść z tym do gin-endo, porobić badania hormonalne i zacząć to leczyć. Prawdopodobnie masz nadmiar któregoś z męskich hormonów, lub problemy z jajnikami.

Gość ....apia...
prawda jest taka, ze sporej liczbie kobiet rosna takie wloski. i nie jest to oznaka zadnej choroby. po prostu taka jest ich natura. oczywiscie, niektore maja problemy z hormonami, ale to ze komus rosna wloski na piersiach nie oznacza od razu ze jest chory

Gość ja mam tez wlosy na sutkach.w
zeszlym roku mialam robiona operacje usunia torbieli jajnika wraz z jajnikiem. czy to znaczy ze moge miec problem z 2 jajnikiem?

Gość tez mam i wyrywam
nie to jest najwazniejsze.

bez przesady z tym hirsutyzmem :O ja tez od czasu do czasu mam jakis wlosek cienki kolo sutkow, a nawet dwa albo trzy, ale to niekoniecznie oznacza, ze masz hirsutyzm :O ale jezeli owlosienie jest dosc spore, to idz z tym do lekarza i tyle :)ps. mojemu chlopakowi to nie przeszkadza, ale jak mowilam nie mam bujnego owlosienia :P i nawet jesli mi mowi, ze mu nie przeszkadza, to sama sie z tym czuje nieswojo i wyrywam pieseta :) pozdro!

jejku! nie mylcie tej choroby z paroma kłakami na cyckach! Widziałam dziewczyny z hirsutyzmem, to są gęste (takie męskie, a nie jakiś meszek) włosy na rękach, z boku policzków, na brodzie... i nie wokół sutków, a między cyckami też... to jest dramat, a włoski na cyckach to jest problem kosmetyczny, że się tak wyrażę i ma go wiele kobiet. Mnie rosną, a hormony i resztę mam przebadaną, hirsutyzmu nie mam. to taki figiel urody ;) pzdr

Gość ja tez mamsz
ja tez mam takie wloski, ba nawet miedzy piersiami.mialam isc to zbadac, ale jakos mi sie nie kwapi:O

Gość A jaaa.;|
Ja mam gorzej bo mam 13 lat, a mam 3 włoski i mały wąsik. Ja nie chce być małpiszonem. A bardzo się tego wstydzę. I jeszcze to że jestem taka młoda a jak to z wiekiem się powiększy. O co z tym chodzi.?

Gość ttttttttttttttttttttttt
nie panikujcie ;p przecież nasze ciało jest pokryte włosami, taka już ludzka natura. jeśli wąsik jest widoczny, to można go usunąć. tak samo z tymi włoskami wokół sutków - ja je wyrywam pęsetką i nic nie widać. i mój chłopak nigdy ich u mnie nie widział.