Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gaja25

buciki dla dziecka!

Polecane posty

Witam!Mam problem z doborem bucików dla dziecka(15 miesiecy) ogolnie papetki ma 20 rozmiar a przymierzalam mu półbuciki takie jesienne i 21 rozmiar sa w sam raz a w 22 gdy mu załoze rajstope i skarpete to jeszcze włoze palec.Czy sa jakies doswiadczone mamy na forum,ktore mogły by mi doradzić????pozdarwiam

Gość Burza na Warszawa
To dobrze jak ma troche luzu na rajstopach i skarpetkach, noga do zimy troche urosnie wiec ja bym kupila 22.

no racja ze urosnie tylko ze te 22 wygladaja tak troche kosmicznie jakby po starszym bracie no ale w koncu to nie papetki tylko półbuyty i moze dlatego tak mi sie wydaje.A juz sama nie wiem ,kurde nie wiedzialam ze tak ciezko bedzie dobrac buty dziecku!

Gość papetki
:o weź 22

no juz mam metlik w głowie ale jak tak siedze i mysle to tez mi sie tak wydaje ze 22.ech......

kup 22 bo nozka jeszcze urosnie do zimy.moja ma cora ma 18 m-cy i kupilam jej 24 butki na zime a aktualnie chodzi w 22-23 zalezy od firmy i rozmiarowki

Gość TILKU
KUP 22 moja ma 33 miesiace na zime ma 27 a ogólnie 25 to zalezy od firmy a rozmiar rozmiarowi nierówny

Gość barkalna
buciki dla dziecka nie kupuje się na oko...przymierz mu bucik wsuń stopkę do końca i styłu za za jego piętkę wsadź swój palec - tak dopasowuje się bucik dla dziecka

no wlasnie tak mierzylam jak wzielam 21 to palec ciezko wchodzil a jak 22 to wchopdzil swobodnie i zostalo jeszcze troche luzu