Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrępowana

nie lubie towarzystwa kobiet

Polecane posty

Gość zakrępowana

kurcze, niewiem czy tylko ja jestem jakas dziwna???Czy moze zdarzaja sie tez podobni do mnie???Moze to normalne??? Otoz mam 25 lat i ostatnio zauwazylam ze nie lubie towarzystwa kobiet, zle sie wtedy czuje. Ogolem jestem typem samotnika i najlepiej czuje sie jak jestem sama z mezem i dziecmi, ew dalsza rodzina. Nie przepadam krecic sie wokol ludzi, gdzies na imprezach itp. A jak np spotykam swoje znajome, czy znajome meza, albo u tesciowej przychodzi jak jestem i przychodzi do niej jakas kobieta z rodziny, no niewane ktos kogo i tak znam to od razu chce mi sie wracac do domu, nie chce mi sie juz gadac, niewiem, czy moze odczuwam jakas tam zazdrosc o nie???Na swoja urode nie narzekam ale tak naprawde nie wiem co czuje. Ale jesli np siedze w towarzystwie jakiegos faceta, niewazne kogo, czy znajomy, czy ktos z rodziny to juz calkiem inaczej jest, nic mnie nie krepuje, czuje sie dobrze.... kurcze, chyba jestem psychiczna, no sami powiedzcie.

Gość maniutka oj
ja tez wole towarzystwo mezczyzn;) zrozumiale;) chociaz jezeli chodzi o jakies przyjaciolki kolezanki... tez mam:) choc lepiej mi sie rozmawia z mezczyznami :)

Gość Anetta.
Ja rowniez ,nie lubie towarzystwa kobiet.Kobiety sa bardzo zlosliwe i zazdrosne .stanowczo wole towarzystwo meskie .