Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laragazzaunica

Co mam zrobić z tym, że...

Polecane posty

Gość laragazzaunica

ciągle choruję! nieustannie. czasem bywa tak, że przez półtora tygodnia leżę w łóżku. mam z tym spokój przez 2,3 dni i znów to samo. nie mam alergii ani chorych zatok - sprawdzałam to już wielokrotnie. leczę się różnie. kilkakrotnie brałam antybiotyk, ale on - jak wiecie - osłabia organizm, więc takowych już nie dostaję. lekarze przepisują mi więc lekarstwa, które brałam od dawna (typu Aspirin C, Polopiryna, Gripex, Nurofen AntiGrip - oparte na tym samym składniku). katar mam prawie przez całe życie. wystarczy, że wyjdę na dwór i zawieje chłodniejszy wiatr, a już łapię jakąś infekcję. ubieram się ciepło, ale nie mogę przecież przy 25 stopniach chodzić w zimowej kurtce.;-P mam już tego dosyć, bo ludzie nie traktują mnie poważnie, kiedy ciągle jestem nieobecna z powodu choroby, a jeśli już przyjdę to z powodu ogromnego przeziębienia nie jestem zdolna do komunikacji. ...

Gość laragazzaunica
???

tak na serio może twój organizm sie przyzwyczaił do tych leków. Polecam Ci naturalna metodę. Czosnek- i tak siedzisz w domu to warto wzmocnić nim organizm. a leki odstaw na jakis czas skoro i tak nie pomagają.