Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguszka

9 dzień cyklu- ciąża?

Polecane posty

Gość

Czy jest możliwe by "wpaść" w 9 dniu cyklu?

Gość niechcaca
jest i to duza, zalezy kiedy masz owulacje, nie zawsze wypada ona w polowie cyklu, czasami wczesniej, czasami pozniej

Gość
Ostatnio miałam cykl 27-dniowy...Owulacja nie wiem kiedy była;/ Bardzo się boję...

Gość kurczeniewiemm
jak uprawiałaś seks bez zabezpieczenia w tym dniu to chyba liczysz się z tym że możesz wpaść a jak była prezerwatywa to nie masz się czym przejmować ryzyko jest małe.

Gość niechcaca
to ze masz cykl 27 dniowy, i nawet regularne, wcale nie oznacza ze owulacja jest zawsze w polowie. Wiem to posobie, bo 2 lata obserwowalam swoje cykle, i ja mialam faze owulacyjna czesto od 7 dc a czasami dopiero od 13. Jest regula,ale nalezy ja sprawdzac poprzez obserwacje. Trzymam jednak kciuki zeby Ci się udało wyjść z tego bez szwanku, zrób może test po tygodniu, albo po 2 lepiej, zebys sie nie stresowala. Rozumiem ze byl to stosunek w ogole niezabezpieczony?

Gość
Stosunek przerwany był. A w zasadzie dwa i to ten drugi mnie martwi, bo na członku pozostała sperma...

Gość kurczeniewiemm
to ja na twoim miejscu miałabym sporego stresa.... z prezerwatywą w dni płodne się stresuje a stosunek przerywany, bez umycia członka po pierwszym to duże ryzyko. Ale może to nie były to twoje dni płodne... może... Ja bym na Twoim miejscu wziela antykoncepcje po ale to zalezy jak bardzo bycie w ciąży akurat teraz wpłynie na twoje zycie

Gość niechcaca
dokladnie, jesli ni eminelo 72 h lec do gina, na pogotowie, lub blagaj w aptece o tabletki po.

Gość Malllll87
aguszka - ja wpadlam w 11 dni cyklu:(( Stosunek przerywany, po czym po 36 h wzielam tabletkę PO , escapelle, i wczoraj dowiedziałam sie o ciązy. Prawdopodobnie 3 tydzien;((

Gość jezeli twoja faza lutea alna
trwa 16dni a ten cykl bedzie 27dniowy to 11 dc mialas owu.czyli 9 dc plodne jak najbardziej. jezeli twoja faza lutealna trwa np 12 dni to 16 dc masz owu przy 27 dniowym cyklu i 9 nie masz sie co martwic. jak widzisz to zwykla ruletka. nie wiesz kiedy owu,nie wiesz ile bedzie trwal cykl wiec nic nie wymyslisz.powodzenia.

Gość
Malllll87 - rozumiem,że to jeszcze nie czas i miejsce na ciążę? Ja się pewnie jeszcze trochę podenerwuję i zrobię test... kiedy najwcześniej mogę?

Gość page
test okolo 2-3 tygodnia, ale dlaczego nie wezmiesz tabletki 72 po? przeciez prawdopodobienstwo jest takie duze!!

Gość
Bo już za późno jest... Wczoraj założyłam dopiero post, ale dziś juŻ jestem w 15dc

Gość Page
jestes 15 dni po stosunku? jest lek do 7 tyg ale drogi i ciezko go dostac, zawsze mozna wziasc kilka antykoncepcyjnych. ile masz lat?

Dziewczyny jak to jest. mój cykl trwa zwykle 30dni,od kilku lat. W tym miesiacy okres spoznil mi sie o 5 dni. Tez bałam się o ciąże, bo mam dopiero 19lat, ale uzywalismy prezerwatyw i chłopak mnie uspokajał, że wszytsko było z nimi ok. Teraz nie wiem czy pojsc do gina po tabletki? Z prezerwatywa to dla mnie ciagły stres, ale nie wiem jakie tabletki anty sa skuteczne, pomozecie? a z tą ciąża i stosunkiem przerywanym to nigdy nie probowalam tej metody bo bardzo ryzykowna jak dla mnie. Najgorzej, że na 100% nie da się wyliczyc tych dni plodnych, tylko czuc, że w te dni jest bardziej''mokro''.

Gość page
z prezerwatywa powinno byc ok :) mi ostatnio sie opoznial okres wlasnie ze stresu przed ciaza :p, ja zaczelam nowe opakowanie yaz :) sa nowe, ale dosc szybko zrobily sie popularne. naprawde zero stresu i przespane noce )

Gość
page - ja jestem w 15 dnu cyklu a nie 15 dni po stosunku.

Kochałam się z chłopakiem w 9 dniu cyklu. Okres miałam 4 dni, więc były to już moje dni płodne. Używaliśmy prezerwatywy i stosunku przerywanego, jednak gumka pękła. Nie jestem pewna czy po wytrysku, czy przed. Jakie prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży?