Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parypipulkayta

W domu na 15cmetrowych szpilkach ! NORMALNE?

Polecane posty

Gość parypipulkayta

bo mnie sie wydaje , ze nie...a mianowicie chodzi mi tutaj o wszytskie seriale z TV...aktorzy grają bardzo dobrze, scenariusz jest ok tylko zauwazcie , że wszyscy wiecznie chodzą po domu w szpilkach !! m.in. Marta (tj. Kasia Zielińska) w Barwach Szcześcia....wiecznie biega po domu na szpilach... albo jej imienniczka z M jak Miłość :O dodam jeszcze , że ta z M jak Milosc cały czas nosi spodnie i spódnice na nie:| zawsze !

Gość po co oglądasz takie
bzdety dla półmózgów?

Gość rumba asiju rumba
spia pewnie tez w szpilkach, a co do tej marty z m jak milosc to zgadzam sie,caly czas w spodniach a na to sukienka plus ta blada twarz i piec wlosow na krzyz

Gość w gore rece narody
hahahahaha :D:D albo jeszcze matka Kingi z M jak Milosc.ta to dopiero ma wlosy,takie przyklapniete i wystajace uszy jej spod nich widac:D:D:D:D

Gość Ewaldi
kobieta w spodniach i w sukience to już totalna durnota :( , w szpilkach niech zostanie, reżyser dobrze wie, że szpilki podkreślają kobiecość i wygląd , poza tym, odnośnie tych szpilek to kobiety-kobietom zgotowały ten los a facetom się to podoba :)

Gość jojojojojojoj
a ajlepsze jest jak rano Monika z Klanu budzi się w pieknym i nienaruszonym makijażu z soczyście czerwona szminką na ustach

Gość 100 Kobieta
A ja marzę, aby mieć dom, albo chociaż duże mieszkania i móc chodzić po nim w szpilkach, mini spódniczkach,bądź seksi bieliźnie i kusić mojego mężczyznę, ale ani domu, czy dużego mieszkania nie posiadam, mężczyzny już/jeszcze też nie, takiego który by mnie wielbił za to kuszenie..............ale szukam i kiedyś napewno znajde:) P.S. Nie komentować, chyba, że pozytywnie :P

Gość a choć szpilki masz
?

Gość 100 Kobieta
Pewnie, że mam, bo uważam, że plrawdziwa kobieta wygląda najlepiej właśnie w takich butach, wiadomo, że nie na plaży np. ;)

Gość w gore rece narody
ahahahahahahahaha :D:D:D własnie, ta poranna pobudka z idealnym makijazem na twarzy:D:D:D to Ci dopiero:D:D:D

Gość do 100 kobieta
zycze powodzenia w chodzeniu na szpilkach caly dzien, ja musze buty na obcasie nosic do 15 a i tak mnie krew zalewa (taka praca), i zebym jeszcze musiała w domu??????ło matko

Gość samaewusialat44
tak faktycznie,to bardzo denerwujace,jak widze tą zielinską w barwach szczęscia,to krew mnie zalewa,obojetnie co by nie robiła[sprzątala,karmila dziecko[,rano ,wieczór,to zawsze w szpilkach.idiotka.

etam:) ja chodzę po domu w szpilkach:D TYLKO po domu:) ćwiczę,bo po ostatnim weselu jak mało nie złamałam nogi:) "szpilki" wylądowały w koszu a ja łaziłam w płaskich już szpilkach:) a kolejne wesele za dwa miechy:D

Gość heeeeeeeee
ło matko co wy oglądacie....i aktorzy dobrze grają.... dla mnie bomba,oscar jak nic. a no i scenariusz też świetny. barwy szczęscia na przykład:)