Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slazka pyza

Zalamalam sie bo liczylam na chlopca a u dziewczynka...

Polecane posty

Gość slazka pyza

Druga do tego...Jest zdrowa i sie ciesze z tego..Ale jakos jak sie dowiedzialam mniej ciesze sie ciaza,tym bardziej ze rozwiazanie za 2 miesiace..:( Mialam 3D i wykazalo,wyprawka juz kupiona bo mowiono przedtem ze to napewno chlopak...pomylka...Byla ktoras rozczarowana z takiego powodu,ja chyba jestem nienormalna :( 😠 Jak przywyknac e w brzuszku mieszka kto inny? Poradzcie cos...:/

Gość jestes normalna...
A ja najchetniej bym sie z toba zamienila,bo bede miala 4-go chlopaka,a jak mialam dziewczynke,to urodzila sie martwa,wiecej dzieci juz nie bede miala i naprawde jestem cholernie rozczarowana

Gość slazka pyza
To nic zabawnego ..wiekszosc ciazy mowilam do brzuszka Adrianek ;( Dalam kupe kasy za USG na ktorym mi sie pomylii rodzina zewszad przynosi niebieskie spioszki a tu taka niespodzianka..i to juz pewne...a tak bardzo chcielismy synka...nie wiem nie moge sie ogarnac nawet posciel mam juz chlopieca...eech..:(

Gość slazka pyza
Jak zareagowalas na wiesc o 4 chlopcu ?...ja sie tak nastawilam glupia ze chlopak a tu taki szok...co innego jakbym plci nie sprawdzila...ale poszlam do profesjonalisty,a teraz mala sie tak odwrocila ze nic innego jak wagina...:/ trzeba cieszyc sie ze zdrowe wiem wiem...przykro mi z powodu twojej corci..

Gość ty grzybie
nie przesadzaj nie umrze od niebieskiej poscieli

to kupcie dla dziewczynki a to sprzedajcie na allegro. Ja w przyszłości marzę o córeczce.

Gość przestan ubolewac bo
jeszcze cos sie stanie i Bóg uwolni cie od tej dziewczynki... ciesz sie ze jest zdrowa. ja tez urodzilam drugą dziewczynkę choc chcialam chłopca do pary. tego sie nie wybiera. odpędzaj te mysli a nie rozkminiasz

Gość slazka pyza
Szlak by trafil te USG zaluje ze poszlam w 1 ciazy nic nie wiedzialam i nie kupowalam nic pod kolor i bylo dobrze ...musze sie ogarnac ...

Gość ty grzybie
ja za kilka dni mam termin z usg dopiero co sie teraz dowiedzialam ze bedzie dziewczynka bo nie bylo nic widac ale ksztalt brzucha etc to wszyscy ze chlopak nie nastawialam sie na nic i jeszcze nie jestem teraz do konca pewna ze to dziewczynka.............. a ciuszki mam prawie wszystkie niebieskie a ma byc corcia szlag mnie trafia jak tak wymyslasz bo po pierwsze z tych ciuchow i tak Ci wyrosnie po miesiacu a po drugie i najwazniejsze niektorzy nie moga miec dzieci wcale a Ty cholera nie mozesz docenic tego ze Ci bylo dane........... OPANUJ SIE KOBIETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jestes normalna...
W zasadzie nie skakalam z radosci na wiesc o ciazy,bo rozstalam sie z moim i przestalam brac tabletki,bo po co,skoro nie mialam zamiaru z nikim byc....ale on wyblagal zebysmy na Walentynki wyskoczyli razem do SPA i zakupy w Belfascie:)...dalam sie namowic,i tak jakos mi sie zaszlo:) Oczywiscie sie pogodzilismy,liczylam ze jak juz jeden pech,to chociaz niech bedzie dziewczynka...a tu taka lipa!!! Ja nie szaleje z kupowaniem wyprawki,wlasnie przez to co mnie kilka lat temu spotkalo,mam kilka najpotrzebniejszych rzeczy,i to na tyle ,jak maly sie urodzi,to on pojedzie do sklepu i kupi wszystko,bo wiemy juz co faktycznie sluzy,a co zagraca i jest zbedne na starcie:)

ja mam siostre dwa lata starsza i nie zamienilabym jej na zadnego brata :) ciesz sie tym co bedzoiesz miala inna dalaby wszystko za to co masz

Estera nie będę złośliwa ale ty będąc posobno w ciązy masz 16 lat i cały czas na kafeterii siedzisz... Nie powinnaś się zająć edukacją?

Gość do Estera...
Takie jak Ty nie powinny sie wogole wypowiadac,jak masz tak ciasny mozdzek to nie startuj do publicznych komentarzy-bo jestes zalosna. Dziewczyna ma prawo napisac co czuje,nic w tym nie jest zlego.Nie napisala ze nienawidzi dziecka,a tylko tyle ze jest rozczarowana

Gość slazka pyza
Dlaczwgo nie powinny miec dzieci.?..Dla niektorych spelnieniem marzen jest syn dla innych corka...ja juz nie chce wiecej dzieci...poprostu zdziwilo mnie ze dwa razy pomylono sie na USG..to lepiej mogli powiedziec ze nie widac..po to jest chyba okreslanie plci zeby rodzic mogl sie wstepnie nastawic co mu sie urodzi..w sumie mialam rcaje zeby nie isc i bylaby przy porodzie niespodzinka...ale trudno..

Gość pauletka
ciesz soie ze jest zdrowe!!! kobiety tyle poronien i kobiety starajace sie od zieci a wy co??? jestem zlamamna bo to dziewczynka?? swiat schodzi na psy

Gość slazka pyza
Bardzo kocham moja dzidzie w brzuszku jesli o to chodzi...

Moja siostra jak była w ciąży to odpoczątku lekarz mówił że będzie chłopiec w 6 miesacu że dziewczynka a w 8 znowu że chłopiec i zgadnij co się urodziło? Śliczna zzdrowa dziewczynka wiec może jednak będziesz miała synka?

Gość zolzaa
kochana ja Cie rozumiem milalam t5ak samo jak sie okazalo ,ze to drugi chlopak po dwoch dniach przyszlo opamietanie a dzis dzis mojego trzymiesiecznego szkraba nie oddalabym za najsliczniejsza panienke:) czasem tylko kiedy widze ciuszki dziewczece albo idaca matke z corka mam takie uklucie zalu ,ze tak nigdy nie bedzie u mnie i to wszystko

Gość slazka pyza
zaluje poprostu ze sprawdzilam plec bo cos mnie pokusilo...ale tym razem bylo widac waginke z dosadna dokladnoscia...coz widocznie tak ma byc..musze sie przestawic..

Gość slazka pyza
Inaczej tyje,jem i,nne objawy ,przeczucie...dala bym sobie reke odciac ze to chlopak...nie nalezy sie sugerowac tym ze ktos powie ze kwitniesz jak na chlopca,albo masz brzuszek na dziewczynke..

Gość zolzaa
u mnie tez bylo tak,ze wszystko inaczej niz za pierwszym razem a teraz juz nie wiem czy to nie podswiadomosc tak zadzialala bo tak chcialam coreczke \ najpierw mi lekarz powiedzial ,ze cora po dwoch m-cach ,ze chlopak a potem,ze nie wie sam

Gość ty grzybie
mi tez powtarzali ze na pewno chlopak ze promienieje bo na dziewczynke sie brzydnie, nie ten brzuszek matkooooooooooooooooo to bylo chore ja tam jestem szczesliwa ma byc dziewczynka?? ok bede ja kochac urodzi sie chlopak??? ok bede go kochac!!!!!!!!!!!!!!!! dziekuje Bogu ze za kilka dni bede miala przy sobie te male stopki ktore teraz mnie tak kopia, to male serduszko o ktore boje sie kazdego dnia nie wazne jaka plec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość slazka pyza
Zolzo ja mm coreczki ty synkow jakos sie dogadamy :)

dziwne ze tylko USg pomylilo sie i nagle z chlopca zrobila sie dziewczynka zazwyczaj pomylki zdarzaja sie w druga strone

Gość slazka pyza
No widzisz Kasiu ale mozesz miec 2 dziewczynke a my 3 nie planujemy juz..ta ciaza byla planowana chciana jak poprzednia na wiecej nas nie stac damy rade z ta dwojka...mam malego siostrzenca jedyny chlopak urodzony w mojej rodzinie od dawien dawna..

Gość zolzaa
hah zrobimy wymiane?:pjestes ze slaska? nie plujcie jadem bo to nie o to chodzi ,ze ona nie chce dziecka bo to córka itp to poprostu taki chwilowy stan ,hormony szleją a tekst ze nie powinna miec dzieci jest nie na miejscu. ja rozumiem ,ze niektórym ciezko zajsc w ciaze,ze trzeba sie cieszyc ,ze dziecko zdrowe itd ale tak juz jest,ze jesli jest nam dobrze,nie myslimy ok inni maja gorzej