Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak która z bagna wyszła

Do znerwicowanych i w depresji

Polecane posty

Gość ta znowu swoje........
:classic_cool: ps. sorry za te wykrzykniki, ale jak zaczyna mi brakować leków, wpadam w histerię :o pozdrófki 🖐️

Gość ta znowu swoje........
żrę cital garściami :classic_cool:

Gość przypominam bo warto
Withdrawal symptoms Anxiety, possible terror and panic attacks Agitation and restlessness Hypochondriasis Impaired concentration Nightmares Insomnia Muscular spasms, cramps or fasciculations Electric shock sensations Blurred vision Dizziness Dry mouth Aches and pains Hearing impairment Taste and smell disturbances Chest pain Flu like symptoms Impaired memory and concentration Increased sensitivity to sound Increased urinary frequency Numbness and tingling Hot and cold flushes Headache Rebound REM sleep Stiffness Fatigue and weakness Hyperosmia Restless legs syndrome Metallic taste Photophobia Paranoia Hypnagogia-hallucinations Nausea and vomiting Elevation in blood pressure Tachycardia Hypertension Postural hypotension Depression (can be severe), possible suicidal ideation Tremor Perspiration Loss of appetite and weight loss Dysphoria Depersonalization Derealisation (Feelings of unreality) Obsessive compulsive disorder Tinnitus Paraesthesia Visual disturbances Mood swings Indecision Gastrointestinal problems (Irritable bowel syndrome) Convulsions, which may result in death Catatonia, which may result in death Coma (rare) Suicide Attempted suicide Suicidal ideation Self harm Hyperthermia Delusions Homicidal ideation Urges to shout, throw, break things or to harm someone Violence Post Traumatic Stress Disorder Organic brain syndrome Psychosis Confusion Mania Neuroleptic malignant syndrome like event (rare) Delirium tremens

Gość AIicja z krainy Tusk
ćpam wszystkie dostepne na rynku psychotropy i nie zauwazyłam, zebym dalece rózniła sie od normalnych ludzi ps. ludzie pozdrawiają mnie pukając się w czoło :classic_cool:

Gość Melancholia 22
Internauci, nie dajcie się wmanipulować w taką indoktrynację. Leki, zwłaszcza te najnowszej generacji POMAGAJĄ. Ktoś kto chorował na prawdziwą depresję lub inne choroby psychiczne dobrze o tym wie. "Cital" wrócił mi chęć do życia i nie uzależnił. Uzależniają środki nasenne lub uspokajające, dlatego należy je dawkować ostrożnie, ale ktoś (ja), kto ma w miarę silną wolę nie uzależnia się. Depresja, jak i inne choroby psychiczne wymagają leczenia farmakologicznego i psychoterapii. Bywa też, przyznaję, że depresja mija bez leków, ale o tym decyduje chory lub lekarz, do którego się zgłosił.

Gość leki najnowszej generacji
a potocznie - narkotyki :classic_cool:

Gość niefajnie g

Gość dfdfddffff

Gość krwinka2
a mnie cital9a dokladnie citabax,ale to to samo) uzaleznil,wlasciwie biore leki od 6 lat z grupy SSRI i nie moge odstawic!!!!!!i to nie jest uzaleznienie psychiczne,ale fizyczne!! biore cwiartke tabletki,tylko po to,zeby nie miec objawow odstawiennych bo taka ilosc za duzo nie pomoze na nerwice. probowalam odstawiac stopniowo i gowno,objawy sa koszmarne:(

Gość meszugene
w góręęe

Gość gdsfsdreddhdfhds
rrrgdf

Gość gość
U mnie zaczęło się od tego że nie byłem w stanie odczuwać żadnej przyjemności, anhedonia. Odczuwałem bezsensowność życia i własnego bytu, nie miałem żadnego zapału i motywacji, nie miałem potrzeby wstawać rano z łóżka. Utraciłem zainteresowanie. Czułem się winny. Nie wychodziłem w dzień z domu, robiłem to wieczorem, ale kiedy kogoś mijałem, to miałem wrażenie, że ta osoba śmieje się ze mnie. Z tego, że nie dostałem się na studia i siedzę rok.,,Co tutaj jeszcze robisz? Nie dostałeś się? A do pracy dlaczego nie pójdziesz?” Chciałem czytać książki, ale nie byłem w stanie skupić się na tyle, żeby doczytać jedną stronę. Wiedziałem ze muszę coś z tym zrobić. Szukając informacji jak sobie pomóc trafiłem na stronę http://moc-energii.pl i zamówiłem rytuał oczyszczenia aury. Kilkanaście dni po rytuale wszystko jakby zaczęło się układac po mojej myśli. Zacząłem mieć więcej sił witalnych i przestałem mieć czarne myśli. Ten stan utrzymuje się już kilka miesięcy a tamten okres zaczyna być tylko niemiłym wspomnieniem.