Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowac musze

kto sie zna na kolorach?

Polecane posty

Gość malowac musze

czesc..wprowadzamy sie wlasnie do nowego domku i mamy problem... jaki kolor pasuje do koloru fioletowego tzn sliwkowego ... mamy mnostwo dodatkow tzn rzeczy typu obraz , posciele , zaslony , koce itd..no i robimy sypialnie na fiolet z ??? nie wiemy jakie sciany zrobic. roz odpada ... chcielismy na fiolet i srebro ale wtedy sciany nbyly by szare a to chyba nie bardzo tak ..pomozecie??

Gość malowac musze
to jest bardzi baklazan niz sliwka sprawdzilam wlasnie.-.zolty ..hm ... ale zolty jaki??? chodzi mi o kolor farby na sciane jakby byla srebrna albo zlota to mialabym po problemie :P

Gość u mnie w chałupie
fioletowy pomieszałam z pomarańczem bardziej łososiem i ecru. Moim zdaniem jest git i wcale nie razi w oczy

Gość Ola 2009
Oliwkowy:)odncienie zieleni

Gość malowac musze
rozowy dopada , facet nie chce heheh , odcienie zielenii , jakos nie widze tego zbyto dobrze :(

Gość malowac musze
szary wyglada calkiem niezle

Gość pendolino na szynach
ciemny szary .. moja tesciowa kupila gdzies tapete szara w kratke, takie cieniutkie paseczki fioletu. cos w rodzaju co 1 cm 3 cienitke paseczki fioletu, potem jakies 20 cm przerwy i znow. Taka wlasnie kratka i ma to w salonie. Do tego ma piekne ciezkie zaslony, lekko blyszczace i rozne dodatki. Przyznaje, ze mi sie podoba. Natomiast w swojej sypialni mam dwie swiany na srednio-ciemny fiolet i dwie na jasny. Meble mam kremowe a zaslony w bladym rozu ale geste. Zaslony mam bardzo mocne bordo. Podoba mi sie i nic sie z niczym nie gryzie.

Gość malowac musze
kant dupy z tym pierwszym linkiem trafiles w dziesiatke:) Tapety odpadaja bo my mamy gote polozona na scianach ( taki baranek z gipsu)

Do "śliwkowego" pasuje...zielony (serio) tylko to musi być coś typu bodajże Dekoral Zielone wzgórze :)

Gość malowac musze
maaaam mnostwo polyskujacych dodatkow :P najpierw zaczelam od dodatkow a na koniec zastanawiam sie na jaki kolor pomalowac hahah wszystko na odwrot A dodatki mam wszystkie w kolorze srebra ,piekne nowoczesne powygrecane lustro na sciane , srebrne firanki , obraz jest sliwkowo srebrny.. w sumie to od obrazu sie zaczelo :P . juz sobioe sprawde jak ten fiolet z zielonym wyglada :)