Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BadBadBadbA

Jestem brzydka, chcę umrzeć...

Polecane posty

Gość BadBadBadbA

Ludzie mnie nie szanują, nie lubią. Nie mam szans na chłopaka. Mam grupkę znajomych (takich, wiecie, "frajerów" - brzydcy, grubi, niezaradni, niesmiali ludzie, którzy w szkole łączą się w stada), ale nawet spośród nich się wybijam moją beznadziejnością. Milion razy mówiłam sobie, że będzie dobrze, że życie nie kręci się wokół wyglądu... Ale to na nic. Nie mówcie mi, żebym się umalowała, uczesała... Problem nie leży w tym, że mam brzydką twarz czy źle się ubieram - ja wyglądam po prostu głupio, jak ofiara losu, jakbym się miała zaraz rozpłakać. Nienawidzę się i swojego życia...

Gość BadBadBadbA
Nie wiem, mam coś z oczami - takie malutkie, okrąglutkie, brwi krzywe, potargane, choć czeszę :), twarz wielka, rumiana... Fuj.

Gość poka foto
i tzytki

Gość oczy nieba
a ile masz lat??

Gość becia76
daj tutaj foto to moze bedziemy w stanie ci jakosc pomóc

Gość NibySama
ale dałas odpał mała. Jeżeli tak io sobie myślisz to koniec swiata już za niedługo. Jestes niepowtarzalna, wyjątkowa.. nmie ma takiej drugiej fantastycznej osoby jak TY. nie możesz myśleć w ten sposób że jestes brzydka, beznadziejna i głupia i jakaś tam jeszcze... Bądź sobą, nie bój się podchodzić do ludzi. Nawiązuj nowe znajomości. IDŹ PRZED SIEBIE. CAŁY CZAS, NIE PODDAWAJ SIĘ

Gość oczy nieba
powiem tak.. nie ma brzydkich dziewczyn, są tylko takie które nie wiedzą że są ładne...

Gość BadBadBadbA
Nie dam zdjęcia, wstydziłabym się i zastanawiała, czy ktoś znajomy tu nie wchodzi, musicie uwierzyć na słowo. Jak kilka razy próbowałam być sobą, to robiłam z siebie idiotkę albo dostawałam po dupie. I teraz już nawet próbować się boję. Ciągle się boję. Całe moje życie to strach i śmieszność...

Życie i tak nieuchronnie kończy się śmiercią, więc nie masz się dokąd spieszyć. Zdecydowanie za bardzo się przejmujesz lustrem :)

Mogę się założyć, że jestem brzydsza od Ciebie, jednak ludzie mnie szanują, bo ja siebie szanuję. Powodzenia:)