Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaoliwka

Nie radzę sobie

Polecane posty

Gość smutnaoliwka
Dziękuje Wam bardzo dziewczyny za te ciepłe słowa,naprawde mam siłę dalej walczyć,wierzę ze dam radę. Mój rozmiar to 38,jeden rozmiar więcej...Jakbyś miała coś na zbyciu,oczywiście niepotrzebnego to z największą chęcią byłabym niezwykle wdzięczna.

Gość smutnaoliwka
36 troszkę za małe,to nic,bardzo dziękuje za szczere i dobre chęci.

Gość smutnaoliwka
Będę napewno.Pozdrawiam .

Kaaroollina pewnie proponujesz jakies bzdurne doradztwo finansowe czy inne naciaganie ludzi, ze tak napierasz sama z tym wysyłaniem?

Hej! Jesli chodzi o ciuchy to mozesz czasem za grosze upolowac cos fajnego na allegro. A co do pracy, ja kiedys roznosilam ulotki, mozna pracowac tylko np 2-3 godz w wybrane dni. Popytaj np w szkolach jezykowych w Twojej miejscowosci.

Gość smutnaoliwka
Uwierz mi chodziłam,nie mam jeszcze 18 lat,mam nadzieję że to zgłoszenie do pracy jakie mi wysłała Karolina okaze się dla mnie jakąś pomoca,w międzyczasie się nie zamierzam poddawać,jutro znowu się przejdę do księdza ,może już znalazł jakąś osobę do opieki.

Gość smutnaoliwka
168 cm wzrostu.

Gość smutnaoliwka
Miło mi że pomyslałaś o mnie,i również Ci bardzo dziękuje za dobre chęci... Naprawdę miło mi się na sercu robi,jak kogoś mój problem potrafi zainteresować.Dziękuje wszystkim.

Gość smutnaoliwka
Z jedzeniem ogólnie nie mamy problemów,lecz bywały takie dni że nie było z czego sobie zrobić rano śniadania czy zjeść kolacji. Najbardziej brakuje mi ubrań,nie chodzi mi o jakieś marki,poprostu bym miała tylko w co się ubrać,większość rzeczy mam pozszywanych i wstydzę się w takim stanie dziekolwiek pokazywać.Nie czuję się dziewczyną,czuję się jak jakiś najgorszy śmieć.

Gość aaart
proponuję zacząć od nie wydawania 150 zł na farbowanie włosów ;)

Rozumiem. Czyli rozmiar 38, wzrost 168cm, tak? Jak bede w domu (za jakies 2 tyg) to poprzegladam moje wszystkie ciuchy i jak cos to odezwe sie na maila. Trzymaj sie, musi sie jakos ulozyc. Mi kiedys tez bylo bardzo ciezko, ale wyszlam na prosta :) I Tobie tez sie uda! 🖐️

Gość smutnaoliwka
Okej,jeszcze raz dziękuje,jakbyś miała coś na zbyciu to bardzo prosze odezwij się. Do usłyszenia ,pozdrawiam!

Gość jedno mnie
jedno mnie zastanawia "nie stać mnie na bułkę za 2 zł" ale na internet was stac? to moze lepiej nie miec internetu...

Gość Lisa mówi
oliwka jesli chodzi o ubrania to w firmowych sklepach robia czesto takie wyprzedaze ze ubrania mozna kupic za grosze tylko trzeba przypilnowac jak sie sezon zmienia.w lumpowniach tez czesto mozna cos wynalezc calkiem nowego za grosze. zycze zeby ci sie ulozylo:)

Gość aaart
Smutnaoliwko, dlaczego wydajesz 150zł na wizytę u fryzjera??

Gość Bla_Bla_bla
Nie wierzę w to, by NIKT nie potrzebował opiekunki do dziecka, lub nawet babci. Zrezygnuj z użalania się nad sobą na Kafe i rusz dupę w poszukiwaniu pracy!

Gość smutnaoliwka
Odpisywałam już dlaczego mam sytuację z internetem... Kochana,jeśli kupuje to tylko w lumpeksach,ubrania są nawet po 2-3 zł.Dopóki mam siłę,młodość i zdrowie myślę że przetrwam ten najgorszy okres...Inni mają napewno gorzej ode mnie więc musze walczyć dalej.Dziękuje Ci za takie ciepłe słowa!!

Kasiasek, wcale nie ! to nie jest żadne doradztwo ani nic z tych rzeczy. i wcale nie napieram. po prostu to praca, którą dostałam, kiedy najbardziej jej potrzebowałam. tym bardziej nie widzę powodu, aby nie pomóc komuś w potrzebie.:)

Gość aaart
Smutnaoliwko, dlaczego wydajesz 150zł na wizytę u fryzjera??

Gość smutnaoliwka
Nidy nie wydałam 150 zł na fryzjera,proszę Cię kimkolwiek jesteś,nie dołuj mnie dodatkowo... Nie szukam tu sponsoringu tylko dorady i pomocy.Dziękuje ze znalazły się tu osoby które mi właśnie w ten sposób pomogły.

Gość
tak bo teraz kazdy potrzebuje opiekunki do dziecka lw godzinach popołudniowych :O lub do starszej osoby 17 letniej dziewczyny :O

Gość smutnaoliwka
Przerwa,dokładnie...Mało kto powierzy mi swoje dziecko,skoro jestem jeszcze niepełnoletnia i bez kwalifikacji... karolina,zalogowałam się już na tej stronie.Co jeszcze musze zrobić,ile czekałaś na jakąś ofertę??Czy mam szansę na taką pracę?