Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony bardzo chlopak

zraniona 1 milosc

Polecane posty

Czesc wszystkim mam 16 lat. Nie smiejcie sie tak odrazu z mojego wieku chcialem sie tylko wyzalic, a nie mam komu :( A wiec zakochalem sie w pewnej wspanialej dziewczynie (jakie spol roku temu) bylismy 4 miesiace razem, a ona nagle powiedziala "Jestes smieciem i juz Cie nie kocham" Jak tak mozna powiedziec ? Czy milosc naprawde jest tyle warta. Ja poswiecalem jej caly moj wolny czas, nigdy jej nie ublizylem, a ona potraktowala mnie jak smiecia, a myslalem, ze to dobra dziewczyna, dobry czlowiek. Strasznie mnie to boli. Jestem sam w domu i sie rozplakalem, zadko mi sie to zdarza. Mysle o tych 4 miesiacach i o tym ze kocham ja.

Gość Nikolett
Zakochasz sie jeszcze nie raz:) I bedziez szczesliwy

Gość xcnbcxnbx
witam Cie, dobra porozmawiamy na moment o twojej "wspanialej" juz bylej dziewczynie. Otoz podejrzewam, ze byla to taka typowa gimlala jak sie ich szweda tysiace po polskich ulicach. Takie interesuja sie tylko: 1. soba 2. swoim wygladem 3. imprezami 4. tym jak wywolac zazdrosc u kolezanek i ogolnie innych dziewczyn 5. tym czy inne dziewczyny sa od nich w czyms lepsze mysle ze byles cos w rodzaju objektu dla niej. mogla sie pochwalic przed kolezankami ze ma chlopaka. zaspokaja swoja proznosc az jej sie znudzilo. Nie przejmuj sie, nic nie straciles tak naprawde. widac ze jestes fajnym chlopakiem i na pewno jeszcze znajdziesz dziewczyne ktora bedzie Ciebie wart. Tylko nie mozesz mylic zwyklego lansowania sie ze wspanialoscia na przyszlosc. glowa do gory, zycze pwodzenia :-)

Pewnie przestanie, ale w zyciu nie czulem sie tak fatalnie :( te 4 miesiace byly jednak fajne. A ona znalazla sobie innego chlopaka, bogatego, ja jestem z przecietnej rodziny.

xcnbcxnbx Bardzo Ci dziekuje za mile slowa :) Takich w tych czasach czlowiek slucha niezwykle rzadko. Ja sie nie lansuje, po prostu mam potrzebe milosci, czulosci, szczerosci i bycia soba w kazdej sytuacji. Ja nie lubie przelotnych znajomosci. Jestem moze mlody, ale chcialbym stalego zwiazku, moje kolezanki mi sie wydaa totalnie niedojrzale. :(

Gość Asiulaaaa
zawiedziony bardzo chlopak=> Wiem ze teraz Cie boli, bo potraktowala Cie bardzo zle. Widać ze jestes bardzo wrazliwy i ogolnie widac ze madry facet z Ciebie. Gwarantuje Ci ze na pewno znajdziesz kiedys Swoją Ukochana ktora Cie bedzie traktowac z szacunkiem..to kwestia czasu.. ja czekalam dlugo na swoją połówke - 21 lat;] wczesniej nie mialam zadnego chlopaka, ale oplacalo sie.. a Tobie zycze powodzenia i pamietaj czas leczy rany..i nie warto za kims tesknic kto takie przyrkosci robi drugiemu czlowiekowi. NIE WARTO