Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usmialam sie

AMANT -od siedmiu bolesci

Polecane posty

Gość usmialam sie

wczoraj pisalam o ty na ogolnym ale nie bylo zbyt duzego odzewu, wiec sprobuje na tym , otoz; Moja dalsza znajoma grubo po 30 znalazla sobie chlopaka przez internet. Wszystko by bylo ok gdyby nie to ze to kompletny idiota ktory w wieku 27lat nigdzie nie pracowal, mowi ze chwilowo nie ma pracy ale nie dlatego ze faktycznie jej nie ma tylko po prostu nie chce mu sie pracowac, opowiada jakies beznadziejne historie az zal tego sluchac ;P Po prostu uwierzcie mi dno kompletne . Wszyscy znajomi (ktorzy go poznali) i rodzina ciagle jej mowia ze robi najwiekszy blad swojego zycia biorac sobie takiego nieudacznika ale ona nikogo nie slucha tylko dalej swoje ze ona jest jego pewna, a spotkali sie raptem moze 3-4 ray przez ostatni rok a tak to siedza na skypie i stad ona czerpie wiedze na jego temat. Nie rozumiem tej dzewczyny, co ona wyprawia??? Napiszcie jak jej tlumaczyc zeby zerwala z ty gamoniem . Nadmienie jeszcze ze jest w nim bardzo zakochana ;O

Gość usmialam sie
podnosze

Gość ertert
powem Ci tak,ona sama musi to przejsc..musi sama to zobaczyc..i nie wiem ile to potrwa...moze rok albo i 5 ale kobieta musi sama to zobaczyc..bo jak jest zakochana to nikt i nic nie przemówi jej...uwierz wiem z własnego doświadczenia i nie tylko po patrz na koleżanki..

Gość usmialam sie
ale jak ona juz z nim bedzie to bedzie "po ptokach" nie chcemy do tego dopuscic , tlumaczymy blgamy nawet jej rozina jej grozi ale to nic nie daje. A ja tak mysle ze temu facetowi na niej nie zalezy bo przyjezdza sporadycznie, pracy nie szuka, jest len, obibok. Ona oszalala.

Gość mmxxkk
wez pod uwage to, ze to jest jej zycie i ona ponosie konsekwencje swoich czynów jako przyjaciólka mozesz jej powiedziec, ze on Ci sie nie podoba - co ona z Twoja rada zrobi to tez jej sprawa nie wiem jakiej rady tu szukasz - chyba nie będziesz robiła nic za jej plecami ani snula intryg - bo moze akurat Ty nie masz racji i on okaze sie innym czlowiekiem

Gość glogowianka84
a co cie to obchodzi? zazdrosna jestes?

Człowiek uczy sie na błedach raz sie sparzy więcej tego samego błedu nie popełni... A ty na siłe nie zmuszaj jej do niczego bo może ucierpieć na tym wasza przyjaźń... Ona jest zaślepion tamtym uczuciem poczekaj cierpliwie w końcu sama przejzy na oczy...

Gość usmialam sie
nie jestem zazdrosna bo sama mam wspanialego meza ❤️ Nie mozna czekac bo oni juz sypiaja ze soba ona bardzo chce miec dziecko bo widze jak traktuje mojego synka, ehhh...... Szkoda jej po prostu i tyle....