Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsadiiii8438

Jak długo?

Polecane posty

Gość nsadiiii8438

Jak długo trzeba czekać na wynik badania histopatologicznego wycinka z odbytnicy? 17 miałam zabieg, pobrali wycinki na wypisie mam napisane że mam sie zgłosić za 14 dni ale mówili cos że za 10 dni gdy sie pytałam zaraz po przebudzeniu po narkozie, ale nie jestem tez tego pewna bo wiadomo jak jest po narkozie... czy jesli jutro pojade po wynik do szpitala to on bedzie czy muszę jeszcze poczekac jak myslicie jest sens jechac? Chciałabym juz wiedzieć i to czekanie mnie dobija... :(

Gość nadiii8438
pomoze ktoś?

Gość nie ma na to reguły
W każdym szpitalu jest inaczej, nie mówiąc juz o tym że w tym samym szpitalu wynik może być raz po 10 dniach a raz po 14, a innym razem po 21. Jeśli się denerwujesz, to jedź tam albo zadzwoń czy jest wynik. Nie podadzą ci go przez telefon ale będziesz wiedziała czy jest sens jechać. Szanse na to że juz jest sa takie same jak że nie ma

Gość nsadiii8438
właśnie to kwestia jenego dnia, pozatym czesto sie dodzwonic do tego szpitala a jest on oddalony 35 km od mojej miejscowosci wiec nie chcę mi sie jechac na darmo..

Gość nsadiii8328
Kurczę juz nie mge wytrzymac tej niepewności i akurat teraz jeszcze mam na glowie 2 urodziny córeczki, przygotowania strasznie bym sie załamała gdyby wynik okazał się nowotworem..