Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkajamajka21

Najbardziej ze wszystkich facetów kręcą mnie studenci medycyny

Polecane posty

Gość majkajamajka21

Nie wiem czemu tak jest:) tak mam i juz:) pociagaja mnie tacy faceci:) jak sie przestawic na normalnosc i zaczac zauwazac innych?

Gość ninja444
ty zauważasz pieniądze, nie facetów. najłatwiej będzie przerzucić się na biznesmenów

Gość majkajamajka21
nie pieniadze:) bo nie sa dla mnie najwazniejsze sama pracuje i studiuje:P

Gość ninja444
to, ze oni teraz nie pracują, a jak skończą studia to i tak będą zarabiać więcej niż ty

Gość majkajamajka21
bardziej mi sie podoba to ze beda ratowac kiedys komus zycie

Gość majkajamajka21
Poza tym jestem ładna i młoda więc znajdę sobie swojego wybranka:P

Gość ninja444
niektórzy pewnie będą. co z tego, ze jesteś młoda i ładna, jak masz zjebany charakter.

Gość majkajamajka21
Nie znasz mnie, a oceniasz na podstawie kliku zdan. Jesli az tak Cie to razi, ze mi sie tacy faceci podobaja to nie zabieraj głosu na ten temat. Kazdy ma inne upodobania:P

Gość zawsze można się zając
hodowaniem kotkóff :classic_cool:

Gość majkajamajka21
Uroda nie ma dla mnie większego znaczenia, bardziej mnie pociąga inteligencja:)

Gość ninja444
jak uroda nie ma znaczenia, to dlaczego w "3" zdaniach jakie tu napisałaś, musiałaś wspomnieć o swojej:) :) :) :) czy studenci medycyn są inteligentni? część pewnie tak, ale czy wszyscy.

Gość fantasmagorie.
majkajamajka21 bardziej mi sie podoba to ze beda ratowac kiedys komus zycie Pomyliłaś lekarza z ratownikiem medyczym , bądź oglądalaś za dużo Dougie Hausera lub ER - osrty dyżur

Gość majkajamajka21
o0gólnie faceci uprawiający medyczne zawody są dla mnie pociągający:)

Gość majkajamajka21
a wy jak macie, dziewczyny??:)

Gość dzidzetta xyz
Moja siostra jest po medycynie i ma sporo kolegow juz lekarzy (sama tez lekarka). Koledzy super ale ponoc malo wierni. mowi, ze czesto z nimi imprezuje a oni zonom klamia, ze ida na dyzur lub do kolegow na mecz. poza tym zanim zaczna duzo zarabiac minie sporo czasu. teraz robia specjalizacje (kolo 5 lat) i pracujac w szpitalach zarabiaja grosze.

jako studentka chodziłam ze studentem medycyny prawda że są mało wierni, mają dużo wielbicielek i potrafią laski czarować

Gość gość
Jestem studentem medycyny po III roku. Faktem jest, że dziewczyny lecą na nas, ale nie jest aż tak różowo, jak się wydaje ;). Po pierwsze, mamy pełno nauki, więc ciężko znaleźć czas dla drugiej połówki, tym bardziej, gdy mieszka w innym mieście. Po drugie cały stres związany z wejściówkami, kolosami, egzaminami mocno odbija się na relacjach w związku. Dziewczyna dla studenta medycyny musi być bardzo wyrozumiała i cierpliwa. Jeśli chodzi o inteligencje studentów (i studentek :) ) naszego kierunku, to zapewniam, że naprawdę jesteśmy nieźli ;) Zaś jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny, hmm... Ogólnie to dbamy o nasze ciała, sporo ćwiczymy. Podsumowując, bycie z przyszłym lub obecnym lekarzem na pewno pozwoli zapewnić sobie przyszłość w kwestii ekonomicznej, ale trzeba bardzo się starać, aby strefa emocjonalna związku nie ucierpiała.