Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelaide

Jak bardzo połatane macie zęby?

Polecane posty

Gość na weselu
tańcowała Marianna z Wickiem Wybiła mu cztery zęby cyckiem

Gość bardzo mam połatane zęby
myślałam że tylko ja mam takie tragiczne zęby. Mam już 5, czy 6 zębów martwych (czyli leczonych kanałowo) I 2 kolejne na taki zabieg czekający. Ale zastanawiam się czy jednego nie wyrwać. Bo inna dentystka chciała, ale nie zdążyła bo nabrałam panicznego strachu przed dentystami. Jedna 6 już wyrwana. 8 wyrosły mi popsute w wieku 17 lat, ale zostały zaplombowane. Pasty coraz lepsze ale nawyki żywieniowe coraz gorsze. Kocham słodycze i nie potrafię ich rzucić, ale z drugiej strony mój ojciec został bez zębów w wieku 30 lat :P Aha mam 20 lat

Gość misisipi
24 lata, zębów 30, 2 nie wyrosły mi w ogóle-dolne siódemki, poza tym 8 plomb, w tym 2 kanałowe. nie wiem czy to dobry stan czy nie, ale wszystkie zęby na dzień dzisiejszy mam zdrowe:) i ładne...chyba...:P:)

Gość to chyba ten wpływ
"zajebistej" cywilizacji czyli sztuczne żarcie,sztuczne napoje,sztuczne wszystko wplywa na to,że coraz młodsi ludzie mają coraz gorsze zęby:oNo i co z tego,ze co 2 tygodnie na rynku pojawia się "SUPER NOWA EXTRA "pasta skoro zęby mamy coraz słabsze:PPojebane to wszystko jest!Im bardziej dbasz o zeby tym masz je coraz bardziej chorowite:(A dbac i myc jednak je trzeba,i badz tu mądry i miej śliczne,ZDROWE i MOCNE zeby...

Gość bardzo mam połatane zęby
Wzięłam w ręce swoje ostatnie zdjęcie rentgenowskie i policzyłam. z 31 zębów tylko 8 jest bez plomb. czyli mam 23 plomby. Chciało by się rzec, że płakać się chce. Ale swoje przepłakałam nad tym już dość dawno :P heh więcej plomb niż lat. a pomyśleć że przez 2 lata nie chodziłam do dentysty bo stwierdziłam że nie ma sensu płacić za to żeby zostać bez zębów wieku 40 lat, zamiast 30. W zeszłym tygodni dolna 7 kosztowała 300 złociszy. Dwa zatrucia - 100 , 2 kanały - 100 i plomba 100. Zaczęła się puść pod starą plombą. A wyrwanie ze znieczuleniem kosztuje 60 złoty Nie znam nikogo z taką syfiastą szczęką jak moja. Ale to dobrze, nie życzę tego innym :P