Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za mala

duzy problem

Polecane posty

Gość za mala

moj problem polega na tym ze po kilku stosunkach w krotkim czasie jestem "obolala". Myslalam ze jest to problem z nawilzeniem, wiec kupilismy jakis specjalny zel ktory stosujemy bez umiaru ale problem nie znika..; czy to oznacza ze moj facet jest "za duzy" dla mnie... dodam ze w czasie seksu nic mnie nie boli bawie sie swietnie i wlasciwie problem pojawia sie na drugi dzien...

Gość ggggggg
jesli jestes obolala czy spuchnieta poczekaj az to minie i nie spiesz sie od razu. potrzebujesz systematycznosci aby ogranizm sie przyzwyczail. to tak jak z cwiczeniami gdy cwiczysz nie czujesz zadnych zakwasow czy bolu dopiero na drogi dzien :)

Gość gggggggg
hmmmm te zakwasy były napisane z lekko ironia czy mam sie czegosc innego dopatrzec?

Gość za mala
wlasciwie to nawet nie jest ostry bol tylko po prostu dyskomfort... jestem z nim od 3 lat z tym ze na poczatku nie widywalismy sie codziennie. Teraz mieszkamy razem i wlasciwie mamy ochote na seks praktycznie codziennie, z tym ze ja po kilku dniach potrzebuje przerwy... jemu to nie przeszkadza (przynajmniej tak mowi) ale wolalabym przerwy dlatego ze nie mam ochoty raczej niz dlatego ze musze...

Gość mam dokładnie tak samo
też widujemy sie niesystematycznie a planujemy razem zamieszkać i nie wiem jak to będzie,mój chłopak też twierdzi ze jakbyśby sie kochali bez duzych przerw to bym sie przyzwyczaiła i nie czuła bólu,mam nadzieję że tak będzie... używamy żelu nawilżającego ale wiadomo że lepiej byłoby bez :p mimo żelu na początku i tak jest cięzko

Gość za mala
u mnie to juz wlasciwie trwa rok (tzn rok juz ze soba mieszkamy) i wlasciwie nic sie nie zmienilo... wiec teraz stazamy sie na przemian raz seks raz po francusku, ale jesli uprawiamy seks kilka razy z rzedu (np 2-3 razy przez 2 dni) to potem obowiazkowy dzien lub dwa przerwy... czy ktos wie co mozna z tym zrobic? Moze poradzic sie lekarza?

Gość mam dokładnie tak samo
u mnie też rok ale niesystematycznie a może masz pochwicę? może spytałabys ginekologa? przeważnie ginekolodzy polecają alkohol dla rozluźnienia,długą grę wstępną albo właśnie dobry żel,taki rozgrzewający jest najlepszy bo większośc nie działa tylko zlepia ale jak u Ciebie żadne z tych rzeczy nie skutkuje to powiedz o tym lekarzowi może ma jakieś wytłumaczenie,może jakaś wada budowy pochwy?

Gość za mala
nie wiem co to pochwica, ale nie sadze ze jest to jakis problem budowy, poniewaz jesli uprawiamy seks np co drugi dzien to wszystko jest ok. Problem pojawia sie jesli robimy to czesciej... dodatkowo moj ex byl mniejszy i nie mialam wogole problemow. Siostra mi powiedziala ze to sie zmieni jak urodze dziecko, ale nie chce tak dlugo czekac :p