Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudynna19833

ja 26 on 34??? zamienic ?

Polecane posty

Gość klaudynna19833

nie wiem czy to jakas moda czy to normalne ale moje kolezanki ktore sa w zwiazkach maja partnerow duzo starszych, ja jak i moje kolezanki mamy po 26 lat a moje kolezanki maja facetow po 33lata, nie wyobrazam sobie miec typowego starego faceta sama nie wiem, mam faceta ktory ma 24lata, nie uklada nam sie juz od dluzszego czasu i kumpele mi radza zebym go rzucila, fakt sama chce to zrobic ALE...... powiedzialy ze mi znajda kogos i UWAGA takiego 34 maja na oku dla mnie, dziewczyny co o tym sadzicie? ja sama z wygladu wygladam na 18nastke, nie wiem jak bede sie czuc przy takim "dojrzalym" facecie:/

Gość klaudynaa19833
prosze napiszcie mi cos co sadzicie?

Gość siup w ten glupi dziób
ja mam 23 moj 31 i jest chyba najfajniej, w pewnych sprawach jest bardzo dojrzaly, w sensie odpowiedzialny itp alle nie wiem czy to kwestia wieku. 34 to nie stary facet, nie mysl tak nawet, mam wielu znajomych w tym wieku i są tacy ... jak ja :)

Gość fioletowe niebo
Ja sama jestem raczej zwolenniczką tego, żeby wiązać się z kimś z miłości, a nie dlatego, że jest dojrzały. Ja mam 20 lat i nie chciałabym faceta 8 lat starszego. Tymbardziej w twoim przypadku. Za parę lat będzie mieć czterdziechę :/

Gość klaudynaa19833
moze i macie racje tylko ze po 30tce to juz taka granica jak dla mnie "starego faceta" ale to kiedys myslalm tak teraz trzeba moze sie przestawic ze samam mloda nie jestem..... wpisalam tak dla ciekawosci na portalach randkowych wiek od 30tu zeby sprawdzic jak wygladaja faceci i wygladaja zazwyczaj staro zmeczeni zyciem, wolalabym takiego co ma 28 bo wyglada fajniej, nie chce zadnego lysego z brzuchem piwnym a to czesto sie zdarza w tym wieku:/