Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błagam...

Błagam, sprawa prosta, ale nie dla mnie.

Polecane posty

Gość Błagam...

Wstyd, ja wiem. ale proszę, czy ktoś mógłby ściągnąć mi do swojego kompa piosenkę Mesajah i wysłać mi na maila plik z tym kawałkiem w formacie mp3??? Proszę! MESAJAH "Każdego dnia" To mój mail: mrowkaandlos@wp.pl

Gość Błagam...
up up

Gość Błagam...
Zadowolony/a? Cieszę się Twoim szczęściem. :):):)

Gość Jak mi doładujesz
100 ojrogąbek

Gość Błagam...
No i? Ja naprawdę próbuję, ale jakaś nie wiem.... Żalosna. Mogłabyś mi go ściągnąć i wysłać na maila plik mp3 z tym kawałkiem? Będę bardo wdzięczna.

Gość nie wyślę Ci na maila
bo mam beznadziejną skrzynkę i to będzie szło parę godzin :O ale spróbuję Ci pomóc inaczej wejdź tutaj: http://www.muzyka.mocmuzyki.info/mp3,357720,05_mesajah_-_kazdego_dnia.html prawym guzikiem myszy kliknij na napis "pobierz" i zapisz element docelowy jako... to bardzo proste, spróbuj i daj znać :)

Gość nie wyślę Ci na maila
jak widać, dla mnie zbyt trudnym jest wklejenie linka :O skopiuj go całego i wklej do przeglądarki

Gość poopraawiaacz
stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!