Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wfdwrewr

Łysienie typu męskiego.

Polecane posty

Gość wfdwrewr

Sprawa przedstawia się tak: rok temu w końcu zauważyłem, że łysieję. Głównie skronie, zaczynało się też minimalnie na czubku głowy. Poszedłem do dermatologa, przepsiał mi Loxon 5% i powiedział, żebym stosował go wieczorem. Na czubku głowy jest widoczna poprawa, praktycznie jest ok. Ale na skroniach chyba nic się nie zmieniło, włosy nie odrastają. Co zrobi, żeby chociaż trochę odrosły?

Gość ile masz lat wiek ma znaczenie
przy łysieniu

Gość wfdwrewr
Dwadzieścia kilka.

Gość zadna ladna kobieta nie zechce
jakiegos lysawego przegranca

Gość wfdwrewr
To właśnie się pytam, co zrobić? Muszą tu być ludzie, którzy wygrali z łysieniem.

Gość ciezko wyleczyc lysienie
pozostaje przeszczep, ale zeby miec mega gesta czupryne nastolatka to trzeba wydac kilkadziesiat, jak nie ponad 10 tysiecy zlotych

Gość do autora tego topiku___
na łysienie typu męskiego stosuje się lek FINESTERYD (na receptę). Oprócz tego możesz też kupić w aptece lek STERKO (bez recepty) który zatrzymuje wypadanie włosów. Trzeba stosować kilka miesięcy by uzyskać efektu. Po używaniu tego drugiego leku-możesz stać się bardziej wrażliwy itp. ponieważ zmniejsza on poziom testosteronu. Loxon-jedym pomaga, innym powoduje że włosy wypadają jeszcze bardziej.Nie każdy go dobrze toleruje. Możesz mieć też zapalenie łojotokowe skóry, poza samym problemem dotyczącym łysienia. Polecam szampon NIZORAL oraz emulsję do skóry głowy SQUAMAX-z mocznikiem, co bardzo dobrze oczyszcza i "peelinguje" skóry głowy. Bardzo dobry na pobudzenie włosów do wzrostu jest płyn DAIVONEX (na recepte). Ale przed nałożeniem najpierw trzeba dobrze oczyścić skalp.

Gość wfdwrewr
do autora tego topiku___ Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź!

Gość finasteryd szkodzi na watrobe
i guzik pomaga

Gość lysiejacy nie ma szans na
kobiete

Gość lysiejacy ma szanse
i nie gadajcie bzdur :P

Gość Jutro mam 24 urodziny
Łysienie jest bardzo męskie, więc o co chodzi? Czy an tym forum siedzą same małolatki?

Gość wfdwrewr
Jakie męskie? Przeważnie wygląda się o 100% gorzej.

Gość ja tam lubie u takiego 1
nie prawda, ze gorzej. niektorym dodaje uroku.

Gość te5ddffe
Przystojniacy z włosami tylko mają szanse na piękne dziewczyny. Łysych biorą brzydule, bo na przystojnych nie mają szans.

Gość sierpniowa panna
Jak masz to w genach to i tak wylusiejesz chocbys krowie placki kladl na glowe.... mam niecale 30lat i naprawde mi nie przeszkadza j to, ze facet jest lyswy... zreszta lepszy lysy niz z dlugimi kudlami.... masz trzy opcje.... albo bedziesz golil glowe na lyso, albo zafundujesz sobie przeszczep wlosow... nic innego efektow nie przyniesie, albo zaakceptujesz siebie jakim jestes. Pozdrawiam

Gość do sierpniowa panna
lysiejac sie wyglada okropnie

Gość gość
to się ogól na pałę i problem z głowy :) a niektóre panie wolą łysych np. ja

Gość Siuup
Takie preparaty są mało skuteczne w walce z łysieniem, może i zauważysz małą różnicę ale tak do końca nie załatwisz problemu ;/ A wiesz w ogóle jaka jest przyczyna wypadania włosów czy dermatolog tak w ciemno zapisał Ci tabletki i koniec ;/ ... https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość gość
Mój sąsiad, któremu pilnuję dzieciaka też łysiał dość szybko i nieładnie i widzę go właśnie ostatnio i jakby mu się to zatrzymało. Mówi, że używa grzebienia laserowego. http://nplink.net/RI1gEfF8 uzbieram na niego i chyba też kupie tacie xD już sobie link zapisałam;))

Gość Utracjusz23
Sprawdźcie stronę vivicombnalysienie.info.pl. Można tutaj znaleźć urządzenie ViviComb, które działa na mieszki włosowe, zmniejszając ilość wypadających włosów. Co więcej ViviComb regeneruje również te włosy, które na głowie jeszcze pozostały. Jest to zdecydowanie najlepsze rozwiązanie, z jakim miałem do czynienia.

Gość gość
Polecam www.odzyskajwlosy.com.pl, mila obsluga, szybka dostawa, towar w 100% oryginalny!