Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewaldi

Stalińska ma trochę racji ale dlaczego trzynastoletnie panienki chcą być

Polecane posty

Gość Ewaldi

zaliczone przez dużo starszych kolegów to mnie zastanawia ale widziałem trzynastolatki bardzo napalone

Gość markaja
jak miałam 13 lat to brzydziłam sie gołego faceta i nic bym z nim nie robiła ale widze że Stalińska już fame rozniosła i głupi lud to kupił

Gość Ewaldi
wmawiala , że ma 18 lat skończone ale zachywała się jak dziecko i bardzo chciała pójść się zabawić - wiele razy widziałem takie panienki , które po browarze i po ognisku chciały życie zobaczyć ale nikt nie pytał o dowód osobisty :)

Gość Ewaldi
nie tylko Stalińska wie o tym, że są pseudo DAMY, które w wieku 13 lat urywają się z domu rodzinnego i chce dać aby DAMĄ być za kilka banknotów albo za prezenty

Gość Ewaldi
zapytam inaczej , czy kobietka w wieku 13 lat nadal się uważa za dziecko , czy już damulką chce być ?

Gość markaja
z chętnymi 13 stkami zadają sie ci co ich szukają

Gość Ewaldi
chętnę trzynastoletnie same szukają swoich sponsorów i oprawców za kilka stówek :)

Gość klejwqje
prawo jest po to aby upośledzone , molestowane w dzieciństwie, zaniedbywane przez starych , z pijackich domów zdeprawowane 13 latki chronić przed dorosłymi napalonymi samcami i przed nimi samymi - idąc twoim tokiem rozumowania można przyjąć że gwałcić można dzieci w każdym wieku tylko dlatego , że i tak nikt się nimi nie zajmuje i każdy ma je gdzieś , dlatego że często szwendają się po ulicy bo w domu jest melina i głupoty im do łba przychodzą- prawo ma je chronić przedtakimi Polańskimi i przed ich własną głupotą aby sobue całkiem nie spieprzyły życia

Gość kk2op
i jak widać restrykcyjne zasady w tym względzie są potrzebne bo faceci to jednak jak zwierzaki,może mieć 8 lat, może mieć 13 byle było gdzie umoczyć - to jest chore

Gość mjdewoij
Ewaldi - jak do ciebie podejdzie 5-latka i zaproponuje cośco w jej wieku nie wypada ma ma coś z głową nie chalo to ją zgwałcisz bo cię będzie rajcowała jej mała cipka a potem siię wytłumaczysz że sama chciała?? Faceci to dorośli ludzie i powinni mieć więcej rozumu od dzieci a jak nie mająto po to sa paragrafy

Gość Ewaldi
u Cyganów sprawa jest prosta , Cyganka w wieku 13 lat już zakończyła chodzenie do szkoły , ponieważ urodziła pierwsze dziecko i jest żoną Cygana a wśród Polaków ciemnogród panuje, że dziewczyna musi mieć skończone 18 lat aby jej pozwolić na wyjazd z chłopakiem w góry, żenada :(

Gość ja mysle ze to głupota
w obecnych czasam rzeczywiscie dzisiejsza młodziez jest bardzoej "otwarata" ale bez przesady, to dzieci, ja w wieku 13 lat myslalam o chłopakach ze szkoły i nie by z nimi sypiac ale by sie trzymac za reke, kurcze to było dziecko, mysle ze nawet nie w pełni swiadomoe tego czym jest seks i co robiło a on dorosły facet, dzis takich ludzi nazywamy pedofilami, wyobrazcie sobie wasza 13 letnia siostre/córke ja bym łeb urwała takiemu facetowi i juz

Gość Ewaldi
już poznałem takie Polki, które z rodzicielką były bardzo unerwione na stałe przez splot pępowiny i w żaden sposób nie chciały się uwolnić, co matka powiedziała to było święte , jak matka zobaczyła w przyszłym zięciu Borutę to córeczka w wieku 26 lat miała zakaz spotykania się z Borutą albo z innym zakamuflowanym , córeczka posłuchała posłusznie mamusi i teraz ma dwa koty kochane wraz z ich potomstwem , :)

Gość Ewaldi
a może właśnie wiek buntu u kobiet w wieku 13-16 lat to jest wspaniały wiek aby urodziły dziecko i zostały docenione jako matki jak u Cyganów ?

Gość
Nie można zabierać dzieciństwa dziewczynkom.

Gość Ewaldi
ale prawdziwe dziewczynki od zawsze się bawiły lalkami i chciały mieć swoje prawdziwe laleczki a jak urodziła w wieku 13 lat to już miała swoje i instynk matki :)

Gość
Gdyby dziewczynka urodziła dziewczynkę, ciekawe czy ta mała nie powtórzyło losu, chłopiec zawsze ma lepiej.