Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zniesmaczona tym faktem

Dlaczego ci co maja stale nicki maja sie za lepszych od tymczasowych?

Polecane posty

Tak jest na kafeterii z czarnymi i pomaranczami, tak jest na czacie na onecie ze stalymi i z tyldami. Dlaczego tak sie dzieje? A czy nie jest na odwrot wlasnie? Ze ktos ma stalego bo czesto bywa, czyli jakby sie zwiazal z tym swiatem wirtualnym, czyli nie ma zycia w realu... czy to nie jest gorzej?? Nie chodzi mi o ocenianie jak jest lepiej, ale to jest niesprawiedliwa ocena.

Gość gość...
Dlatego, ze gdzieś muszą sie czuć ważni, a tutaj w wirtualu chyba najlepiej, skoro gdzie indziej (w realu) się nie da. Niestety, to cała prawda.

Gość sraaaaali muchy
bo czarny nick zarejstrowany jest wiarygodniejszy...

Tu się interesów nie robi, żeby trzeba było być wiargodnym 🖐️

Gość ssssssssold
to ze ktos ma czarnego nicka nie znaczy ze nie ma zyciapoza netem ludzie jakie wy glupoty wypisujecie:D ja wole miec czarnego nicka dzieki temu nikt sie nie bedzie podszywal pode mnie bo to tylko niesnaski powoduje:o

Ale dlaczego sie od razu wywyższać z tego powodu?

Gość ojezusieeeeee
a kto sie wywyzszA? :o

Gość anka skakasssska
a skad ty wiesz co sobie myslą ? ? :o co za tępe strzaly tu siedz

No właśnie o tym piszę, że bardzo wiele czarnych nicków czy też stałych na czacie się wywyższa... A pomarańcze czy tylko to są wg. nich gorsze. Nie mówię że każdy...

Anka sama jesteś tępa strzała, nie pisałabym że się wywyższają, gdybym nie miała dowodów :O To nie są moje domysły :O

Gość tak ciezko to zrozumiec
bo jednak rozmawiajac z kims juz troche to chcesz rozmawiac z nim a nie z dwudziestoma osobami sie pod niego podszywajacymi:o po to sa rejstacje nickow zeby sie nikt nie podszywal

Gość do summmer ktora nie wie co ga
oni sobie mysla ze jak maja czarnego nicka to nie są anonimowi ale sraka ! akzdy chce byc anonimowy w sieci

bo swego czasu siedzialam tu dosyc dlugo i to sa moje obserwacje. pomaranczki najczesciej wypisuja glupoty, bo sa to jednorazowe nicki a stali czarni bywalcy swoimi wypowiedziami kreuja sie w pewnien sposob. ot tyle

I dlatego ty jako czarny nick możesz uważać mnie za gorszą bo się pode mnie podszywają i możesz się wywyższać? (hipotetycznie oczywiście). Ja nie pytam po co się nicki rejestruje...

Gość voooool
a czy ja cie podszywam? :o to ze masz niezarejstrowany nick daje podszywaczom pole do popisu jak ci to nie rpzeszkadza to niech sie podszywaja ja nie chce zeby sie podszywali pode mnie i sie zarejstrowalam proste🖐️

Ale ja nie o to pytam!!!!! :O:O:O:O:O Pytam dlaczego tak dużo stałych nicków ma się za kogoś lepszego niż nicki tymczasowe????? Nie pytam po co się nicki rejestruje, nie oskarżam o podszywanie się itp... ludzie, czytajcie ze zrozumieniem, proszę... :O

no i przez to ze sa juz w jakis sposob tutaj wykreowani mysla ze sa mniej anonimowi od pomaranczek, zrozumialas/es?

Nie uwazam siebie za lepsza a jezeli spotykam sie juz z chamstwem to jest ono od "pomaranczowych" zwykle nie podejmuje dyskusji bo jest niskiego poziomu tj wyzwiska za poglady itp itd. Sa na dodatek tacy co probuja podszywac sie pod moj nick:), totalny brak klasy.

Gość do summerr
nie zrozumialem :o bo tutaj zarejstowane nicki sa anonimowi czsami bardziej od pomaranczek wie cnie wiem o co ci chodzi z ta mniejsza anonimowoscia chyba nie znasz definicji anonimowosci

Summer_: nie zrozumiala, bo jest na to za tepa :-P a pomaranczowe nicki sa po prostu tepe. ot, tepe jak tepy noz. czuje sie dumna z tego, ze jestem czarna :classic_cool:

aha i ja rowniez nie uwazam sie za lepsza. bez przesady to tylko forum, do pogadanie a nie wywyzszania, z reszta jakby bylo czym :o

no kuzwa np takiego jarka cos tam znasz? wiesz jaki jest, jego wypowiedzi itp. siedzi tu od x lat wiec w spolecznosci kafeterian jest juz dosc znany!

Gość jej chyba chodzi o gwiazdozeni
e na forum:P

Gość ja tak mysle a czy
jest dosc znany z wypowiedzi ale jest anonimowy dalej bo wiekszosc moze sobie wymyslac na poczekaniu i robic wszystkich w bambuko tak naprawde nie wiemy i dlatego i tak jest anonimowy

no tak nie chodzi o taką anonimowośc. ale o tym nicku mozesz juz cos powiedziec, a o takiej pomaranczce co co chwila pod innym nickiem jest wiesz psińco.

Gość upapomidorowa.
Zupełnie nie mam pojęcia, dlaczego. Przecież to żadna różnica.

Gość zupapomidorowa.
Co za paranoje się w ludziach budzą z nudów.