Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eLLL

Tlumaczenie jednego zdania z ang

Polecane posty

Gość o ch ci chodzi
przeciez mam nicka :D mądrala na forum, a w rzeczywistosci zyciowa niedorajda.

no to mam faceta czy jestem stara panna ? zdecyduj sie. RT tobie tez sie przyda :) faktycznie, gorsze 98% kafeterii sie zlazi... tragedia..

Gość sie odezwala pani z miasta Z
kompleksami,ludzie ze wsi o wiele madrzejsi niz ty pokrako,nie wyzywaj innych,bo ci sie sloma z butow wlecze,nie masz argumentow to obrazasz i atakujesz,jaka wyzszosc,lol,lecz kompleksy ,lecz:D

Gość kamila i niedorajda
cos wam sie chyba pomyliło fakt jst troche nierozgarnieta, co zrobic :o najgorsze jst to ze mysli ze jak zwiedzila pół swiata to sie moze wozic po kafe :o a tu taki chuj

Gość mala pokraka musi
czyms nadrobic przeciez. mial byc ostatni post, prawda w oczy kole

Gość eLLL
Buehehehehe :) Ahh no tak ciezki sarkazm to byl, mialas prawo nie wyczuc w sumie. Zwlaszcza ze o Breslau dowiedzialas sie teraz:) Stosunki zawsze jakies sa :) tu tez jest, czy tego chcesz czy nie :) Rizumiem Ty jestes ze Ślaska ? Nie mam co robic, z 1h temu wszedlem tu spytac o tlumaczenie 4 wyrazow, gdyz to chyba 'najszybsze forum' w sieci :)i dowiedzialem sie ze jestem zenuajcy ahahahahha :) bywa. RT? prosze Cie.. my tam filmy wrzucamy, zreszta i tak nie mozna tam znalezc takich dewiacji ktore chociaz w malym stopniu nas zaspokoily. Jasne ze nie ma baby, baba bedzie jak skoncze 50 lat -> narazie mam kodeksy i czytelnie, tradzik mlodzienczy i zajebista fryzure 'na grzybka'. ogolnie przerabana sprawa:) Ty rozumiem tu jestes w przerwie miedzy sudoku a nagranymi powtorkami Mody na Sukces ?:)

4 linijki tekstu, 0 tresci. brawo. miasto pozdrawia wies. idz moze kroliki wydoic, bo do krow sie nie nadajesz. chcialbys byc takim nieudacznikiem jak ja chlopcze... :-)

Gość do eLLL
od razu widac,ze ona ze slunska,to zawziete chamy i nie dopuszczaja zdania innych,swoje ponad wszystko,trzeba bylo wypierdalac do niemiec,tak je kochaja przeciez ;] brak slow,zal ,sloma z butow,az zal

Gość corko gornika
idz spac ,a nie obrazaj innych bo nie masz prawa buroku ze slunska ,idz wegiel wpierdol to ci przejdzie:)

Gość eLLL
hehe internet fajna sprawa, mozna nawrzucac innym, poudawac kogos innego zeby samemu sie dowartosciowac itp :) S. Lem kiedys fajna rzecz powiedzial: Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu. :) Ale to takie didaskalia, nic ad personam.

w zyciu nie ogladalam Mody na sukces. Sudoku jest swietne, ale nie o tej porze. Rozumiem ze w Breslau do rozrywki wystarcza wam wodka i tanie narkotyki, po ktorych wrzucacie filmy na RT ;) ? widze ze bede musiala przegladnac tam 'newsy' po dzisiejszym wieczorze, az sie boje ;p i znow mam racje, wychodzi na to ze jednak 98% uzytkownikow kafeterii to tepaki, no co poradze... na nature nie ma rady ;-)

Gość slunski prymityw przeczytal
wiki i sie przemadrza, ejj pokrako gdybys byla taka madra nie siedzialabys tyle na forum z 98% niedouczonych malolatow:D

nie jestem ze Slaska drogie buraczki ; zdecydowanie nie - raczej b. daleko stamtad. niemniej region jest ciekawy. eLLL chciales blysnac cytatami, wiec moze zakonotuj sobie w malej glowce ze o zmarlych piszemy s.p. S. Lem (chyba ze to Stalin, wtedy nie jest s.p. tylko n.p. ;) a 'didaskalia' (brawo, trudne slowo, z podstawowki jeszcze, 3 punkty za pamiec ;) tutaj raczej nie pasuja.. ale ok, gdy sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma (znajomosc jezyka polskiego)

Gość eLLL
powiedz ze blysnalem w Twoich oczach? bo nie wiem czy dalej latac po slownikach jak epilpetyk, jesli to nie ma wymiernego skutku:)

Gość idz z pizdu kamila jak wolisz
sie tu napierdalac słownie z buk wie kim niz pogadac na pijackim Pokraka mieszkała kidys nad morzem albo bynajmniej tak Jej sie wydawało :p 🖐️ ide do garów

Gość taka madra jestes
a nie szkoda ci czasu na te 98% niedouczonych malolatow. powinnas wywody wypisywac z rownie madrymi ludzmi. ale nie lepiej poobrazac, uzlyc sobie

Gość eLLL
Znow Cie odsylam do tekstu pisanego a nie netu:) a wg mnie dramat do tej sceny pasuje idealnie, wiec nie wiem czemu szukasz dziury w calym:)

nic nie pisalam o malolatach ; malolat ma prawo byc glupi, bo jest malolat, natomiast jesli ktos ma 30+ i dalej herezje wypisuje, to jest naprawde przykre... jesli nie my, inteligencja, to kto tym 98% przekaze jakakolwiek wiedze ? szkola ? lol :-) eLLL nie blysnales, musialbys nad slownikami spedzic pare nocy, mam czarny pas w jezyku polskim ;) a Lema pewnie polowy nie przeczytales ;-) a na pijacki zaraz pojde. dobranoc. i milej lektury slownikowej (jezyk polski i angielski).

Gość eLLL
Nic, ja opuszczam forum i zycze dobrej nocy/milego dnia etc. Juz po tekscie z autonomia Katalonii czulem ze nic tu nie zwojuje i ze jestem po prostu za glupi na rozmowy z Toba :( tylko sie osmieszam :(( :D :D Dobranoc wszystkim :)

Gość eLLL
Mozesz sie podszkolic z historii troszke, bo 5 by byla ale na 6 to jednak troszke za malo:) Aloha!

Gość pffffiii
a znajomosc angielskiego odgaduje po pytaniu - jak mozna zadac pytanie o idiom (kalkowany z obcego jezyka na angielski) na forum, gdzie 98% uzytkownikow to matoly bez szkoly ? prosze Cie... a prosze bardzo twoje slowa, przemadrzala wsrod z deka chorych na umysle. dobranoc pokraczna kobito

no tak niestety jest, ale jesli bedziesz duzo czytal i myslal, moze bedziesz tak madry jak ja ;p dobranoc (do pozostalych 98% tepakow tez)

Gość ale wy wszyscy prostaki buraki
i tępaki jesteście :O wstyd ze nazywacie siebie cywilizowanymi ludzmi a rozmawiac nie umiecie, wstyd mi za was, polacy... :O