Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eRRR

Dziewczyny.. czy można.. ?

Polecane posty

Gość eRRR

zostać inteligentnym człowiekiem w wieku 22 lat? człowiekiem z którym każda "NORMALNA" osoba będzie mogła pogadać o wszystkim. mówiąca, że fajnie jest z nim pogadać (czyt. ja) do tego czasu byłem chuliganem, tylko mecze i mecze, papierosy, alkohol; innego rodzaju specyfiki, złe towarzystwo itp. od 2 miesięcy zacząłem pracować nad tym wszystkim, od miesiąca już nie palę, ograniczyłem swoje znajomości, zrezygnowałem ze wszystkiego co uważałem za złe. Chce sie zmienić. Nadal uwazam sie za bachora, a nie za prawdziwego mezczyzne. Każdy post będzie mi pomocny, oby tylko miał coś na celu. Dzięki.

Gość oczywiscie ze mozna
tez kiedys cpalam, pilam itp a teraz kazdy ma mnie za inteligentna :classic_cool:

Gość eRRR
po prostu przestalas i to bylo wszystko? inteligencje nabywamy czy tez rodzimy sie z nią?

Gość strzel sobie kapucyna
to podnosi intelygenciję

Gość oczywiscie ze mozna
po prostu w glowie mi sie poukladalo niektorzy rodza sie mniej pojetni i mniej ogarnieci, ale intelekt mozna cwiczyc ;)

z inteligencja sie rodzisz, nieuzywana niestety zanika, uzywana rozwija wazne jest podejscie do sprawy, a widze, ze w koncu dotarlo cos do Ciebie. pozytywnie :)

Gość eRRR
chodzi o to ze ja bardzo chce.. chce sie zmienic.. chce i byc zabawny, i inteligentny. chce byc osoba z ktora kazdy bedzie lubial rozmawiac, osoba ktora rodzina bedzie szanowac, osoba ktora dziewczyny beda lubiec. ale nie wiem czy nie jest juz za pozno. 22 lata to juz sporo :-/ teraz dopiero sobie uswiadomilem jaki to ja głupi byłem w tamtych czasach :(( wazne, ze sie opamietalem teraz, a nie jeszcze pozniej :/

nie wymiekaj chlopaku ; mozna byc chuliganem i inteligentnym czlowiekiem, jaki to problem ? jesli Twoj zakres zainteresowan faktycznie rozciaga sie poza mecze...

Gość eRRR
wcześniej były tylko mecze.. teraz do wszystkiego sie czepiam, jestem ciękawy, żądny wrażeń, po prostu garne wszystko rękami.. chce to nadrobić.. tylko jeszcze do końca nie wiem jak.. dlatego przybrnąłem tutaj :)

Gość taka jest mala zołza
jasne, ze można :) duzy wplyw ma środowisko wiesz a facet palący czy piwkujący od czasu do czasu wcale mi nie przeszkadza wrecz mezczyzni wygladaja seksownie z papierosami :)

i czytaj dużo ksiazek, artykułów, rozwijaj sie, znajdz pasje , hobby i oddawaj sie temu, czytajac rozwijasz sie i poznajesz nowe słowa:) mysle ze beda z ciebie ludzie tj fajny mezczyzna:)

mnie sie podobaja pokruczka;)

Gość kamila i jej wywody
😭

Gość a ta pokruczka
jaka kulturalna>> po chuj... zal

Gość eRRR
sek w tym ze tak bardzo chce.. i jest tak na ogol ze jak cos fajnego uslysze czy przeczytam gdzies w ksiazce, to chodzi mi to po glowie.. ciagle po prostu ciagle powtarzam az to zapamietam, zebys kiedys w przyszlosci to uzyc :-/ staram sie tego nie robic, ale to mnie przewyzsza... a raczej nie jest to za dobre :-//

Gość heh zbytnio sie goraczkujesz
to bardzo dobrze,ze przejrzalers na oczy,wyszalales,ale nie popadaj w paranoje,jestes taK mlodziutki,ze wszystko przed Toba,spokojnie ,na wszystko masz czas:)))

Gość eRRR
eRRR zostać inteligentnym człowiekiem w wieku 22 lat? " w 2 sekundy? jak się przyłożysz to za 2 lata nie chce w 2 sekundy.. chce tylko recepte co robić.. co mi pomoże.. jak juz pisalem... i jest tak na ogol ze jak cos fajnego uslysze czy przeczytam gdzies w ksiazce, to chodzi mi to po glowie.. ciagle po prostu ciagle powtarzam az to zapamietam, zebys kiedys w przyszlosci to uzyc :-/ staram sie tego nie robic, ale to mnie przewyzsza... a raczej nie jest to za dobre :-// powiedzcie mi.. jest to dobre?

Nie ma w tym nic niedobrego. Jak ktoś wyżej radził- czytaj dużo książek (papierowych, a nie internet) udzielaj się dużo na forach internetowych itp. Im więcej będziesz wiedział, tym więcej tematów będziesz miał do rozmów. No i rozmawiaj z ludźmi jak najwięcej. Poznawaj ludzi z różnych środowisk itd. Jeśli będziesz umiał rozmawiać z każdym, to i każdy z tobą pogada.