marawstala 2036 Napisano 13 godzin temu Biała śnieżka eko jest w miarę ok. nie jest droga a krycie ma dość dobre. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Biała śnieżka eko jest w miarę ok. nie jest droga a krycie ma dość dobre. No w dużym mam 5l wystarczyło na 20m2 około raz po gruncie 8l malowane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 13 godzin temu Tylko że duży jest po srobaniu i gladzi i białej to ładnie pokrylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2036 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Z gruntem 6 3l gruntu białego i 6l białej razem 9l na 11m2 Zrozumiałam, że wczoraj były 4, dzisiaj jedna i jeszcze jedna ma być... Jeśli nie to spoko. Czytałam opinie tej farby i faktycznie część klientów skarżyła się na słabe krycie. Dziwne, że nie ulepsza tej receptury bo chyba na opiniach powinno firmie zależeć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 12 godzin temu Tam w pokoju to sufit był kropki zdrapane kolorowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, marawstala napisał: Zrozumiałam, że wczoraj były 4, dzisiaj jedna i jeszcze jedna ma być... Jeśli nie to spoko. Czytałam opinie tej farby i faktycznie część klientów skarżyła się na słabe krycie. Dziwne, że nie ulepsza tej receptury bo chyba na opiniach powinno firmie zależeć... 2x grunt biały 2x biała I dzisiaj 2x biała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Zrozumiałam, że wczoraj były 4, Tak bo biały grunt to praktycznie jak biała farba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, marawstala napisał: Zrozumiałam, że wczoraj były 4, dzisiaj jedna i jeszcze jedna ma być... Jeśli nie to spoko. Czytałam opinie tej farby i faktycznie część klientów skarżyła się na słabe krycie. Dziwne, że nie ulepsza tej receptury bo chyba na opiniach powinno firmie zależeć... No już jest ok a jeszcze jedna będzie dobrze wreszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2036 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Takie buty, jedna warstwa gruntu pewnie wystarczy... mój grunt był taki zwykły sufit zeskrobany : ) (chwilę zawahałam a już miałam pisać skrzybany) niby dwie warstwy mogły być ale na moje oko jakbym nałożyła go więcej albo gdybym rozrobila dając więcej gruntu a mniej wody (bo to był koncentrat) to poślizg byłby większy i może ta farba właśnie bardziej by się ślizgała gdybym jeździła wałkiem po suficie... Tak sobie gdybam że to może wina gruntu. Edytowano 12 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2036 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Ostatnia warstwa to raz dwa pójdzie. Może później zajrzę, pa Edytowano 12 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Takie buty, jedna warstwa gruntu pewnie wystarczy... mój grunt był taki zwykły sufit zeskrobany : ) (chwilę zawahałam a już miałam pisać skrzybany) niby dwie warstwy mogły być ale na moje oko jakbym nałożyła go więcej albo gdybym rozrobila dając więcej gruntu a mniej wody to poślizg byłby większy i może ta farba właśnie bardziej by się ślizgała gdybym jeździła wałkiem po suficie... Tak sobie gdybam że to może wina gruntu. Robiłem tak grunt biały sufit i ściany 3l i mi brakło na dwie ściany xd Zamówiłem grunt biały i zrobiłem sufit biały raz Odebralem grunt biały zrobiłem te dwie ściany i mi zostało 1,5l gruntu białego to zrobiłem sufit Później zrobiłem sufit biały resztą 1,5l Już były 4szt I dzisiaj 2x biała razem 3l dodatkowo Razem 6 warstw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 12 godzin temu Narka marawstala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, marawstala napisał: Ostatnia warstwa to raz dwa pójdzie. Może później zajrzę, pa Spoko ja się już szykuje robić zaczynałem o 13 to tam już 4h wychodzi zanim dojdę do końca będzie wszystko po 4h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, marawstala napisał: Takie buty, jedna warstwa gruntu pewnie wystarczy... mój grunt był taki zwykły sufit zeskrobany : ) (chwilę zawahałam a już miałam pisać skrzybany) niby dwie warstwy mogły być ale na moje oko jakbym nałożyła go więcej albo gdybym rozrobila dając więcej gruntu a mniej wody to poślizg byłby większy i może ta farba właśnie bardziej by się ślizgała gdybym jeździła wałkiem po suficie... Tak sobie gdybam że to może wina gruntu. Ja kupiłem taki grunt z białą farbą podkladowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 12 godzin temu A mi sie nudzi i mi bateria pada w tel i musze wstac z wyra naladowac a mi sie nie chce xD Nogi mam tez zmeczone od.siedzenia przy kompie i przydalby mi sie dluzszy spacer ale nawet mi sie ubierac nie chce, dobrze sie czuje nago xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, KochamElcie<3 napisał: A mi sie nudzi i mi bateria pada w tel i musze wstac z wyra naladowac a mi sie nie chce xD Nogi mam tez zmeczone od.siedzenia przy kompie i przydalby mi sie dluzszy spacer ale nawet mi sie ubierac nie chce, dobrze sie czuje nago xD No ja od śmierci matki chodzę nago albo minimum bez gaci xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 12 godzin temu Siadam zara przy laptopie i odpalam muzyke xD Ja mam wolna chate sam jestem a lachona do kochania zadnego znowu W Polsce mialem to samo Sam jestem na mieszkaniu po remoncie pelno jedzenia w kuchni, a lachona do kochania zadnego Nic sie nie zmienia... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: lachona do kochania zadnego Fajne są wanny w salonie idę będę później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 12 godzin temu narka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 827 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Fajne są wanny w salonie idę będę później Myc się w salonie to trochę tak nie bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 12 godzin temu lezak nie ma dzieci w mieszkaniu ze nie moga patrzec na nagiego ojca i matke jak sie kapia w salonie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 827 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: lezak nie ma dzieci w mieszkaniu ze nie moga patrzec na nagiego ojca i matke jak sie kapia w salonie xD A tu nie chodzi nawet o dzieci tylko tak ogolnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 12 godzin temu a czemu, lezak moze chcialby sobie brac kapiel w wannie grajac w gry na konsoli na swoim 85 cali tv xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twój bóg i pan 26 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: a czemu, lezak moze chcialby sobie brac kapiel w wannie grajac w gry na konsoli na swoim 85 cali tv xD najlepiej niech telewizor i konsole weźmie ze soba do wanny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 827 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: a czemu, lezak moze chcialby sobie brac kapiel w wannie grajac w gry na konsoli na swoim 85 cali tv xD A to co chcialby on to ja tego nie kwestionuje, mówię sama za siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 12 godzin temu wanna w salonie to musi byc fajna sprawa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 12 godzin temu albo jacuzzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phil "El Żopo" Fiutman 2 Napisano 11 godzin temu Czy maczanie pasztetowej w rumianku może pomóc na moje problemy ze wzwodem? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 33 Napisano 11 godzin temu Ale po co tyle razy malować zamiast kupić normalną farbę i nawet taniej wyjdzie wtedy , bo też mniej czasu pochłonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 33 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Phil "El Żopo" Fiutman napisał: Czy maczanie pasztetowej w rumianku może pomóc na moje problemy ze wzwodem? Munek w twoim wieku już będą się pojawiać problemy nie tylko związane z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach