Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość satin floss

Jak mu powiedziec o ciazy?

Polecane posty

Gość satin floss

Wiem ze jest juz pozno ale moze ktos mi poradzi. Jak mu powiedziec ze jestem w ciazy? Dodam ze sytuacja nie jest prosta. Nie jestesmy ze soba. Mieszkamy "troche" drogi od siebie. Znamy sie kilka lat glownie z gg, poznalismy sie na czacie. Przez ten czas zawsze super nam sie rozmawialo i wszystko bylo ok. Kilka razy spotkalismy sie na kawie w realu. 3 tyg temu odwiedzil mnie po raz pierwszy u mnie na weekend. Bylo ok. Przespalismy sie ze soba, stosowalismy condomy i jestem w ciazy:( nie mam sto procent pewnosci, ale w dniu miesiaczki spodziewanej dostalam kilkugodzinne skape krwawienie ( to bylo 2 dni temu) i do teraz prawie juz nic jakies lekkie plamienie. Wczoraj zrobilam test wieczorem i wyszly 2 kreski , jedna bardzo slabo widoczna, dzis powtorzylam test rano i to samo, dzwonilam do lekarki spanikowana ale powiedziala ze na usg bedzie moze widac cokolwiek za tydzien :( a kreska to kreska nawet jasna swiadczy o ciazy:( Boze jak ja mu to powiem, przeciez mi nie uwierzy, bo uzywalismy condomow i nic nie peklo, zadnej sytuacji podejrzanej, mi od tamtej pory nawet przez mysl nie przeszlo ze moge byc w ciazy:( Najsmieszniejsze jest to ze sami rozmawialismy czesto ze jak do 30 nie bede z kim miala miec dziecka czyli za 2 lata to on mi pomoze i takie tam , nie wiem prosze doradzcie cos, on mi nie uwierzy!!!! ja sama w to nie wierze :(

Gość bhnmjk
tez mi problem, z wypowiedzi wynika ze masz 28 lat a ty nie wiesz jak pwoeidziec facetowi z ktorym spalas ze ejstes w ciazy? :o

Gość satin floss
blagam pomozcie prosze:(

Gość hahahhahahahahhaha
no to sprawa sie rymsla:P

Gość hahahhahahahahhaha
teraz pomozcie,ale jak sie wpakowalas do wyrka to nie myslalas o pomocy kafeterian:D

Gość satin floss
jakbysmy byli ze soba to nie mialabym z tym problemu, a tak poprostu nie wiem :( naprawde nie wiem, sama jestem w szoku, tymbardziej ze totalnie nie wiem jak moglam zaciazyc uzywajac gumki ktora nie pekla :(

Gość satin floss
za takie rady typu ze nie myslalam jak sie mu pakowalam do wyrka to dziekuje, wlasnie o to chodzi ze myslalam, oboje myslelismy dlatego uzywalismy condomow

Gość satin floss
ktore zreszta zawiodly

Gość satin floss
wlasnie z nim rozmawiam na gg, nie przejdzie mi to przez gardlo ani tym bardziej przez klawiature

Gość będziemy mieli dzidziusia
i tyle :P

Po 1sze to musisz miec 100% pewności,ze jestes w ciązy. Moja siostra też myślala,ze jest w ciąży (5 testów to wykazało) a prawda była taka,że przez przyjmowanie leków zmyliła test. A po 2gie to..jak już bedziesz miała tą pewność, to poprostu spotkaj się z nim i porozmawiaj spokojnie..o tym co teraz..co poźniej. Pisanie przez gg czy telefon to naprawdę głupi pomysł..i dziecinny.

Gość the visions of opera
czy test z moczu domowy wyjdzie 11 dni po stosunku? dodam ze miesiaczki mam bardzo nieregularne wiec nie moge okreslic dnia kiedy powinnam miec