Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka-mm

siedze w pracy ale

Polecane posty

Gość malutka-mm

wczoraj padł mi mój program... więc siedzę na kafe i myślę sobie, ze potrzebuję pomocy! nie potrafię się ciekawie i ładnie ubrać! ubieram sie nudno. spodnie w kant, sweterek, bluzka z kołnierzykiem, od czasu do czasu dżinsy, klasyczne buty na obcasie. boje sie założyć coś fajniejszego, teraz sa takie fantazyjne swetry, spodnie różnej długości, botki, paski.. a ja nie umiem dopasować... buuuu kto pomoże??

Gość malutka-mm
162 wzrostu, 50 kg, ciemne, długie włosy, a w spódnicach chodzę rzadko. i raczej nie zacznę częściej. buzię mam ponoć ładną, a włosy to mój powód do dumy - mocne i błyszczące. a tak poza tym - nuda, nuda nuda.... pracuję w urzędzie, więc szaleństwa ubiorowe odpadają, ale coś bardziej wyszukanego.. nie umiem dobrać, kurcze, chodzę po tych sklepach, widzę tyle fajnych rzeczy, biorę do ręki, ale nawet przymierzyć się boję i nie umiem skomponować kilku rzeczy tak, aby ciekawie wyglądały..

Gość malutka-mm
aha, uwielbiam apaszki i kolorowe szaliczki wszelkiego rodzaju, to chyba jedyne moje szaleństwo. nawet torebkę zawsze kupuję czarną, co za nuda. a jak chcę kupić kolorową, to nie wiem, jaki kolor wybrać i znów kupuję czarną..

Gość malutka-mm
dzięki sunshine. czekam z niecierpliwością :)

Gość malutka-mm
no faktycznie! dzięki, poszukam czegos