Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON2424

Miejsce na intymne spotkania.

Polecane posty

Gość ON2424

Witam Wszystkich :) Otóż mamy razem z moja dziewczyna taki problem bo mam ochote na sex, ale nie mamy gdzie. Nie jestesmy żadnymi gówniarzami, bierzemy za 5 miesiecy slub. Obydwoje mieszkamy jeszcze z rodzicami dlatego mamy taki problem. Poradzcie jakies mozliwosci. Z gory dziekuje

Gość ON2424
Przeważnie tak. No dreszczyk jest napewno. Tylko trzba byc strasznie czujnym. Jeden szelest i juz strach ze wejdzie ktos. Rodzice zadko zagladaja, a jak juz to pukaja i nie wchdza. Gorzej z mlodszym rodzenstwem zarowno u niej jak i u mnie.

a od czego jest plener?? chociaz jest coraz zimniej. sa lasy, parki, samochod, inne ustronne i mnije uczeszczane miejsca - to za darmoche, a jesli mozecie sobie pozwolic to jeszcze sa hotele, motele, pensjonaty itp ale ja bym wam radzila zamieszkac przed slubem - wtedy sie poznaje na prawde ta druga osobe

to podgloscie telewizor albo wlaczcie muzyke.. drzwi zamknijcie na kluczyk... jesli chcecie wiecej wolnosci to pozostaje pewnie hotel.. a co bedzie po slubie?? bedziecie mieszkac sami??

Gość ON2424
Koncze wlasnie budowe domu i do slubu chyba skoncze. Ewentualnie miesiac zamieszkamy z tesciami.

no w nowym niewykonczonym domu tez mozecie sie kochac - do tego nie jest potrzebne lozko

Gość ON2424
Mozna w niewykonczonym (na to nie wpadlem). Tylko na chwile obecna jest tam niezly bajzel.(szpachlowanie,malowanie wykanczanie lazienek kuchni).

Gość ON2424
No lepiej nie mozna juz chyba. Majac 25 lat isc juz na swoje i to do wlasnego domu.

Gość O Boziu
no i co z tego że bajzel?

Gość O Boziu
Ze specjalną oprawą poczekaj do nocy poślubnej a teraz pozwólcie sobie na spontan , nie patrz na bajzel