Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waazzneee

czy slina zabija plemniki??

Polecane posty

Gość waazzneee

prosze o odp..

Gość klauuddissua
nie tylko jak ci sie spuscido ustto poprosty nie przejdzie to do pochwy

Gość waaaznee
skad ta pewnosc? roznie piszą i sama juz niewiem

Gość waaaznee
Klaudusia jak nie masz nic istotnego do powiedzenia to sie przymknij:o imie taniej modelki a propos..

Gość rgthyuj
smetna zenujaca prowokacja 😴

Gość waaznee
nie sposcil mi sie :o po wytrysku (za jakies 10 minut w sumie) zrobilam mu laske i wlozyl mi go na kilkanascie sekund bez gumki. stad moje pytanie...

Skoro był już po wytrysku to na jego penisie mogły zostać resztki nasienia. Jeżeli miałaś akurat dni płodne, to zapłodnienie było możliwe.

Gość wazzne
ale pleminiki na wolnym powietrzu moga zyc kilka minut + byly zmieszane ze sliną ktora sama w sobie trawi juz niektore produkty, a plemniki sa wrazliwe, wiec niewiem.. roznie pisza i mam dlemat

Gość waaaznee
owszem jestt pelnoletni a ja nie mam 13 lat :o wyobraz sobie ze nas nie uczyli w szkole czy slina zabija plemniki :o pozatym jak nie masz nic na temat do powiedzienia to po jaki kij piszesz... dziekuje za morały 🖐️

Gość page
nie wrzucajcie jej i tak sie martwi, wiesz nie chce cie dolowac, ale plemniki nie zyja chyba kilku minut na powietrzu... nie wiem do konca jak to jest ale ja sie spotykalam z roznym czasem, 30 minut 3 godziny... wiesz roznie jest, zalezy tez ile bylo spermy, czy troche wytarta... ale nie wiem co to za pomysl by w tych czasach jechac na stosunku przerywanym, kiedy to sie działo?

Gość wazneee
wczoraj.. teoretycznie nie mialam dni plodnych, mam dostac @ za 3 dni.. ale i tak mama obawey, moj chlopak mowi ze nic napewno nie bedzie, ale ja panikara jestem. dziekuje Ci za odpowiedz :)

Gość page
wnioskuje ze jestes nie pelnoletnia :) nie chcesz wziasc tabletki 72 po? bardzo prawdopodobne ze nie jestes, ale dla spokoju i na wypadek co ci szkodzi, duzo kobiet tak robi. bo nasienie moglo zostac np, za napletkiem...

Gość grubababazrynku
trzeba bylo je pogryźć, zanim zaczęłaś trawić:-O

plemniki zabija nawet powietrze, nie mówiąc już o ślinie. komediant widzę przyjął kolejna maskę? najpierw pro-choice potem katol pro-life a teraz...:) rzeczywiście komediant.

Gość jesss
to chyba nie dokonca prawda,,, plemniki nie sa takie slabe, przeciez jaka dluga jest ich droga w organizmie kobiety, i powietrze ich napewno nie zabija, chociazby ciaza przez palcowke,,,

Gość warning keep away
slina nie zabija plemnikow, 4 tyg temu kochalam sie z chlopakiem, odbylismy stosunek w prezerwatywie, ktora nie pekla. Po jakis 10 minutach moze 15 znow zaczelismy baraszkowac, robilam mu loda w tym czasie kilka razy usiadlam na niego, ale po lodzie spuscil sie na swoj brzuch.wczoraj sie dowiedzialam ze jestem w ciazy:( Sama w to nie wierze ale masz juz odpowiedz na swoje pytanie

radzę troszkę poczytać:) odpowiednim warunkiem do długiego życia plemników(temperatura,pH) są drogi rodne kobiety. Równie dobrze mogłabyś nie chodzić na basen bo przecież faceci tam pływają, a jakby jeden się spuścił do wody to te co się tam kapały chodziły by w ciąży. warning keep away Co to znaczy że "usiadłam na nim" jeżeli to znaczy wprowadzenie penisa do pochwy, to mogłaś zajsc w ciazę.Po wytrysku jeszcze zostało roche nasienia wewnatrz jego penisa i kolejne ruchy po prostu je uwolniły.

Gość warning keep away
tak usiadlam na nim znaczy wprowadzilam penisa do pochwy:( nie sadzilam ze po wytarciu sie przez niego i zrobieniu loda, bez wytrysku na mnie zajde ;(

zapomniałam_hasła Nie wiem gdzie przechowują spermę w bankach spermy ale na pewno nie na palcach:) A no właśnie, i tu jest pies pogrzebany, po wytrysku sperma zostaje jeszcze w penisie, mycie go nic nie daje..

Mam problem tego typu ze dziewczyna robila mi loda, ale nie doszedlem (jednak wiadomo ze przed wytryskiem jest juz plyn w ktorym sa plemniki), pozniej mnie pocalowala i ja zrobilem jej minetke, oczywiscie doszedl do tego palec. czy mogla zajsc w ciaze? przypomne ze miala srodek dni plodnych...:/

hej dziewczyny jestem tu pierwszy raz na forum,mam do was pytanie martwie sie troche o moja mlodsza siostre poniewaz ma starszego facia od siebie o 12 lat i posowa sie do czynu takiego jak zaplodnic sie ze strzykawki tzn.gdy on dostaje wytrysk w jej ustach ona biegnie do lazienki i nasienie umieszcza w strzykawce,chce dla siebie wiedziec czy jest mozliwosc zajscia tak w ciaze???powiem wam ze mnie to zaciekawilo,ja nawet nie wiedzialam ze takie sposoby sa ja naturalnie zaszlam.odpiszcie czekam na odpowiedzi.

Może się udać, ale musi zrobić to szybko. W ciągu kilku minut odkąd on się spuścił.

Gość co????
w odp na pytanie jak w tytule z tego co mnie uczono ślina nie zabija plemników! paula100 słyszałam, że to całkiem prawdopodobne żeby w ten sposób zapłodnić kobietę ale nie każda ma tyle szczęścia - my z mężem długo się już staramy i nic - a tu dziewczyny siadają na niewytartego ze spermy penisa i bach ciąża jak ta lala. A swoją drogą dlaczego Twoja siostra w taki sposób chce się zapłodnić ten jej facet nie chce z nią uprawiać seksu? podejrzewam tu jakieś machlojki czy Twoja siostra chce tego kolesia złapać na dziecko? Pewnie on ma żonę i dzieci dlatego daje jej tylko do ssania? A fuj jeśli tak jest to to jest obrzydliwe nigdy żonatego bym nie tknęła niedobrze mi się robi na samą myśl jak pomyślę, że ta mała bierze go do ust a on go np. wkładal wcześniej żonce do pi..i bleee

wiecie co poprostu on mial kiedys zone ma z nia core lecz sa oni 6 lat i ona zapragnela dziecko z nim lecz on nie jest zdecydowany a jak by szaszla to by zaakceptowal dlatego odstawila tabletki w sierpniu i dziala tak z ta sperma 2 miechy teraz czeka na miesiaczke albo przyjdzie albo nie tylko poprostu ona sie wstydzi pisac i pytac na forach datego ja pytam na ile procent jest to mozliwe by tak zaszla,zal mi jej bo wiem co to znaczy pragnac bobaska

Gość ffffff
Mam pytanie, zrobiłam kolesiowi loda i specjalnie chciałam sie zapłodnic sperme z ust umiesciłam w pochcwie!!! potem jeszcze uprawiałam z nim seks!!! czyli sperma mogła sie odstac do dróg rodnych a miałam dni płodne!!! czy plemniki mogły byc aktywne czy bede w ciazy prosze o jak najszybsza odpowiedz