Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radek rr

podnieście mnie na duchu...

Polecane posty

Gość radek rr

hej, jestem z gdańska i jechałem dzisiaj skm. Zaczynam dzisiaj studia. Niestety w skm była kontrola. miałem bilet miesięczny od kilku dni a uga przysługiwała mi na podstawie legitymacji z liceum. Wczoraj miałem dostać legitke, ale dwie wyrobione legitki zaginęły w akcji i babka wystawiła mi zaświadczenie że jestem studentem PG. etc Niestety kotroler mi nie uznał tego i dostałem mandat mając bilet i świstek z dziekanatu. początek dnia, początek studiów... nienawidze kanarów, nie będe maił dla nich szacunku - nigdy :( mam do zapłaty 90 zł, trzeba się odwoływać, ale to tylko stracone czas i nerwy :(

Gość ale co się przejmujesz
i po co nerwy? składasz podanie, opisujesz jak było (zwłaszcza o zaginięciu legitymacji), dołączasz ksero legitymacji, ksero świstka z dziekanatu, który miałeś przy sobie podczas kontroli. udajesz się z tym do siedziby formy kontrolującej (miej przy sobie legitkę, żeby pokazać, że wszystko co opisałeś jest prawdziwe i koniec.

Gość zgadzam sie z ale co sie przej
a kanar musi miec przed soba kwity, to jego praca i nie koniecxznie mysli finezyjnie, zloz odwolanie i czekaj