Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Proszę doradźcie mi jakie tabletki anty zakupić? jakie zwykle przepisuje

Polecane posty

Gość page
kazdy ginekolog przypisuje inne... albo te ktore ma sprawdzone, albo najpopularniejsze albo nowosci, albo te za ktore dostaje jakas wypłate :) chyba kazda kobieta musi sama na sobie przetestowac, a nie jest to lawe bo hormon pokazuje dzialanie wolno ale dlugotrwale wiec musisz i troche je pobrac i troche je odstawiac :( no niestety. ja zaczelam od tych nowych yaz bo maja mala dawke hormonow i sa bardzo popularne w stanach :) cena od okolo 40 do 50 zł

Gość page
mam 18 lat wiec a jestem dopiero na 3 tabletce ;p wiec jak widzisz jestem tak samo w kropce jak ty, najbardziej sie boje skutkow ubocznych, te najbardziej znane tabletki to yasminelle i cilesit, ale po cilesit jest podobno duzo skutkow ubocznych :/

właśnie teraz o nich czytałam i niby są chwalone przez ten cykl brania non stop 24 i 4 dni bez hormonów, poprawia rzeczywiscie stan cery?a przytyłaś? czy cokolwiek sie zmieniło? w sumie najwazniejsze, żeby nie zajsc w ciażę hehe;)dzieki ze odpisałaś

jestem tylko rok starsza ale zupełnie zielona w kwestii tabletek. od grudnia ''jade'' na durexach i jak narazie jest ok. ale jednak zawsze sie stresuje i potem sobie wmawiam. A kolezanki lykały cilest to miały tam jakies ekscesy to tyły to cos je bolało..

Gość page
ja na durexach nie dalabym rady ;p jestem straszna panikara kazda okazja do wmawiania sobie o ciazy nie zostanie przezemnie odpuszczona ;p, wiesz nie powiem ci bo jeszcze nie biore ich tak dlugo, ale akurat nie slyszalam opinni by ktos po tych przytyl i chyba dlatego je wzielam. mam super pania ginekolog i jak sie zapytalam o powiekszenie biustu to powiedziala, ze napewno nie bedzie to nic widoczne, jestem dobrej mysli jak cos to odstawie :)

Gość page
a apropo tycia, to chyba tab, poprostu zwiekszaja łaknienie, bo przeciez nie mozliwe by podwajaly kalorie :p trzeba poprostu popatrzec czy sie wiecej je, a jezeli tak to albo sie kontrolowac albo je zmienic ;] nie moze byc zle, ja od 3 dni codziennie o 20 sie nimi zajdam i trudno ;p

hehe to pomyśl co przezywałam przez 5 dni jak mi sie okres spoźniał. To chyba przez ten stres bo normalnie mi bylo z rana niedobrze, wszytsko mozna sobie wmówić, dobrze, że mój chłopak przynajmniej myslał racjonalnie. Bede musiała po okresie wybrac sie do ginekologa i spytam o te tabletki. Ja chyba bede gorsza panikara od Ciebie i procz tabletek chyba kupie durexy hehe

Ja tez właśnie nie wiem czy to zwieksza lakienie, moze zmniejsza przemiane materii nie bede wymyslac bo zwyczajnie nie wiem. Byc może Ty masz racje. Wiesz co moze zostawisz mi swojego meila? Korzystasz z niego? W razie co bedziemy mogły sie wymieniac odczuciami co i jak? Czy ja mam Ci napisać?

Gość page
buahahaha ;p ale ja moja droga juz jade i na durexie i na tabletkach ;] a moj chlopak, uspokaja mnie w tych histeriach ;p wez tabletki teraz, bo jak wezmiesz je z 1 dniem okresu to juz tego samego dnia dzialaja! a tak bedziesz musiala czekac miesiac, a przy okazji ginekolog cie uspokoi i powie czemu ci sie okres spoznia

Gość page
z e maila nie korzystam, ale napewno masz gadu 7015293, byloby super, bo pewnie za jakies 5 dni juz mi sie zaczna pierwsze schizy :):)

heheh no nieźle;p dziś zadzwonie do ginekolozki i sie umówie jak tylko mi minie miesiączka. Wiesz co przynajmniej będziemy miały 100% pewność, że nie będzie ciąży, ja właśnie też panikuje jak głupia.

Gość page
daj spokoj z ciaza, byla prezerwatwa :) napewno nie jestes, a tak szczerze nie wiem co ty o tym myslisz, ale nawet jezeli to zawsze mozesz wziasc tabletki po... kurde troche za mlodo na dzieci ;]

ok dzięki. Wiesz co odezwę się jutro ok godz 9 rano, bo dziś mam zajety dzień, jeśli nawet Cie nie zastane to zostawie wiadomosc. Tylko muszę lecieć do pracy niebawem a trzeba sie jescze wykąpać i ogarnąć. A mój brat wymieniał coś w kompie i usunął gg a ja nie pamietam hasla do serwera i założe nowe. Dlatego jutro napisze na pewno;) dzieki serdeczne za rozmowe

no bez własnego mieszkanka i stałej pracy nie wyobrazam sobie posiadania dzieci. No krwawienie mam typowe dla mnie bolał mnie nieziemsko brzuch i piersi wiec juz nerwy opadły;)

Gość moja rada jest taka
ŻADNE