Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaretka18

sauna - koniecznie nago?

Polecane posty

Gość amaretka18

mam takie pytanie. moj chłopak chce mnie wziac do sauny. nigdy jeszcze nie byłam w saunie i nie wiem jak sie tam nalezy zachowywac. Czy wszyscy muszą być nago czy nie? a jeśli nago to czy radzicie mi trochę przyciąć futerko czy calkiem sie ogolić????? a może nic nie ruszać.

Gość sylwiasylw
są sauny w których wymagają być nago i takie gdzie nie jest to konieczne. co do futerka to zrob tak zeby sie dobrze i swobodnie czuc

Gość gggXXI
niewiele osób jest zupełnie nago w zwykłej saunie, chyba że jakieś stałe saunowe wyluzowane towarzystwa. Ręcznik lub prześcieradło przynajmniej na biodrach to standard. Na pewno nie będziesz się w takim stroju wyróżniać. W zależności od tego jak swobodnie się poczujesz odsłonisz się bardziej lub nie. Sama zobaczysz zresztą że w kłębach pary i przyciemnionym świetle niewiele widać i szczególnie siedzenie nago mając ręcznik pod ręką do założenia na wychodzenie niewiele odsłania.

Gość gggXXI
a futerko miej sobie takie jakie podoba się tobie i twojemu chłopakowi - co komu do tego ???

Gość roxyyyy
w saunie jest trochę jak na plaży dla nudystów nikogo twoja nagość nie zdziwi. dobrze że idziesz z chlopakiem bo to raźniej, a co do futerka to przecież nie nosisz chyba buszu więc nie ma co się zastanawiac. jaśli ci od lata trochę przyrosło to sobie lekko skróć żeby wyglądać higienicznie i wszystko

Gość EEwcIA
oczywiście nie koniecznie, ale jak będziesz wchodziła pod prysznic czy to basenu to musisz się odkryć. lepiej się na to przygotuj od razu że trzeba się będzie pokazać w całej krasie i ręcznik traktuj jako podkładkę w kabinie czy na ławce a nie okrywaj się nim szczelnie bo to nawet trochę smiesznie bedzie wyglądać. Trochę swobodu dodaje kobiecie uroku i twój chłopak będzie zachwycony. On napewno będzie biegał po saunie jak go Pan Bog stworzyl.

Gość kaśka lesoto
ja do sauny wolę mieć zostawione trochę futerka. Zupełnie odkryty przedziałek cipkowy to taki już taki ostatni zakres intymności który wolę jednak ukryć. Nie ma się co zbyt wiele zastanawiać jak to będzie paradować na golasa między obcymi ludźmi. Z ręcznikiem i prześcieradłem nie będziesz musiała. Na tym właśnie polega klimat sauny, że towarzystwo naturalnie zachowującyh się nagusów powoduje że wstyd odpływa. Jedna tylko drobna uwaga - nie zaskakuj w saunie swojego chłopaka nową fryzurą futerka bo palant będzie mu sterczał kłopotliwie.

Moim zdaniem to zależy od towarzystwa. Jeśli jestem w saunie z moimi przyjaciółkami, po basenie albo po siłowni, to nie zakrywam się niczym - widziałyśmy się nagie setki razy :P Jeżeli natomiast idę do sauny publicznej, gdzie są zupełnie obcy ludzie, to pozostaję w ręczniku (tak delikatnie się nim zakrywam). Co kto woli. Sauna ma relaksować, a nie stresować :)

Gość zawsze ide do sauny w reczniku
ja moich przyjaciolek nie widzialam nigdy nago, tak jak i one mnie nie widzialy. Jedyna osoba, ktora mnie nago widziala jest moj facet ;)

Gość mysle ze bardzoej sie wstydza
tych niestojacych wlasnie... ale moze moge sie mylic ;)

Gość 20Ewcia20
nie ma obowiazku chodzenia nago ale z tymi recznikami i przescieradlami to woiecej klopotu niz pozytku. i tak trzeba wejsc pod prysznic lub do basenu i wtedy trzeba byc nago. zreszta skoro i tak wiekszosc paraduje na golasa to jaki wstyd? co do futerka to jednak przyzwoitosc nakazuje jakis porzadek w tej czesci ciala nie mozna z buszem paradowac bo to nieladne. ja jestem mocno podgolona wlasciwie nosze tylko paseczek nad szparką (odslonieta) i taka wersje preferuje i polecam

Gość pewnie lepiej chodzic
z gola cipa na wierzchu, niz z futerkiem. rzeciez to nieestetyczne :P :classic_cool:

Gość alf01
ewcia masz rację, popieram nic Ci tam nie wystaje??

Gość 20Ewcia20
no wystaje ale lekko, przede wszystkim waleczek lechtaczki i płatki. ale czego sie tu wstydzic.

Gość 20Ewcia20
z perelką to jest roznie. czesem widac ja bardziej a czasem mniej. to zalezy czy widze jakiegos fajnego faceta

Gość 20Ewcia20
a co z włosami pod pachami i w okolicach pupy, mam dosc długie i czarne w obu miejscach, czy też należy przyciąć?

Gość saunowicz
idz jak cię natura stworzyła

Gość saunowicz
a gdzie się wybierasz do sauny moze się spotkamy

Gość wzwod_doskonaly
Temat nawet gorszy od: czy u gina trza sie rozbierać i czy do tego przyciać futro, czy ogolić, czy nic nie ruszać. DLA własnego faceta, rozumiem, nie masz ani przyciętego, ani tym bardziej ogolonego NA ZERO (mniam!), a dla obcych saunowiczów to byś coś chciała z tym wreszcie zrobić ? Ten facet powinien się poważnie nad Toba zastanowić, bo Ci się priorytety merdają... Skoro na codzień chodzisz zarośnięta, to bądź sobą i nie rób nic wbrew sobie idąc na saune.

Gość wzwod_doskonaly
z drugiej strony, może Twój facet w końcu znalazł sposób, byś w ogóle pomyślała, aby coś zrobić z kłakami, bo on uwielbia gładko, a Ty afro... w takim razie: na zero gol, na zero ! :) a po saunie nago nie musisz latać :)

Gość saunowicz
i cobyłaś na saunie

Gość amaretka18
Uff! byłam i było całkiem fajnie. Wszyscy właściwie nago.... ja TEŻ. ogoliłam się dość radykalnie tj. zostawiłam sobie tylko paseczek kończący się nad łechtaczką. Bałam się strasznie ale okazało się ze chyba wszystkie dziewczyny miałty takie właśnie fryzurki. Wiec nie odbiegałam od normy.

Gość amaretka18
Kraków Aqua Park

Gość saunowicz
a kiedy się wybierasz to się spotkamy

Gość saunowicz
napewno chciał porównać ciebie nago z innymi kobietkami

Gość faceci po to chodza
do sauny zeby sobie na babki popatrzec. Noralnie facet pare razy na godzine mysli o seksie a nagle w saunie porzadnieje? ha ha Ja tam nie pokazuje swoich wdzieków byle komu.

Gość animowanka
przeciez mozesz sie okrecic recznikiem.... i po problemie

Ja byłam tylko przystrzyżona i chyba wzbudzałam większe zainteresowanie niż dziecięce łyse c*pki.