Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatos

Klopot z zona.

Polecane posty

Twoje teksty są denne, mam bekę z ciebie, bo jesteś kretynem Zoofilku :) Widać że masz kompleksy :) Czepiasz się o byle gówno, mogę się założyć, że jesteś spoconym grubasem, z pryszczatym ryjcem :) Nie masz znajomych i żresz przed kompem i wyzywasz ludzi tekstami z internetu :) Twoja inteligencja równa się inteligencji krzesła, a refleks masz taki jak żółw polujący na sałatę :) Spadam durny zoofilu na próby. Zagram jeden kawałek dla ciebie, może ci mózg wykiełkuje... :) Nara AnimalFuckers ;p :D

Gość ojejku nekrofil się uniósł
żeś się napisał, zmęczyłeś się pewnie, niestety nie chce mi się tego czytać, może skopiuje sobie na później, to jakiś tekst piosenki? nowy hit? usłysze toto gdzieś? czy tylko w garażyku sobie ponucisz? :)

Gość no temat chyba gdzies zboczyl
hej chlopaki dajcie sobie po razie i po sprawei

Heh, nie usłyszysz bo w stajni gdzie dymasz swoje zwierzątka pewnie nie masz prądu :) Z resztą masz tak tłuste i brudne uszy że nic nie słyszysz :) Oki nie mam czasu na kozojebców, cya gburze ;]

Gość rozwiedź się koniecznie
oj tam zboczył, autorowi zabrakło argumentów na potępienie oziębłej żony to zaczął jęczeć że wszyscy to durnie, a najbardziej durni są ci co nie mówią tego co znudzony trzepacz chce usłyszeć

Gość ojejku nekrofil się uniósł
t6o już idź idź a nie siedzisz i ślepisz w monitor 🖐️ zawwsze choć ściany posłuchają twych pierdów, bo poza tym to nie sądze

Gość szatzunek kotuf z piwnicy
moi znajomi rozwiązali ten problem spokojnie. On ma przyzwolenie na spotkania w trójkącie z zaprzyjaźniona parą.. Wszystko pod kontrolą. Dorosli ludzie muszą sobiue czasem zaufać

Gość desperatos
nie ma problemu ze mna bo w lozku wyznaje zasade ze najpierw trzeba zadbac o kbiete,potem o sibie.Co do dogadzania sobie na boku przez nia nie ma na to szans.Txty imbecyla opuszczam.

Gość madżenta
A co dla ciebie jest ważniejsze: fiut czy żona?Widziały gały co brały!

Gość desperatos
madżenta przeczytaj calosc,zanim cos napiszesz!

Gość Sumik Pumik
Jak długo trwa ta posucha w Waszej sypialni?

Gość desperatos
hm jakis rok moze dwa

Gość Sumik Pumik
O matko droga przez męke... A może Twoją żonkę zwyczajnie dobija rutyna,może potrzebuje jakiegoś urozmaicenia?

Gość Sumik Pumik
Wiesz no durny to powód żeby zostawiać rodzine ze względu na nieudane życie seksualne,chociaż masz rację-nienormalne jest bzykać się raz na miesiąc,macie problem i koniecznie należy coś z tym zrobić, masz jakiś pomysł?

Gość desperatos
no mialem pare razy chcialem zostawic dzieci same w domu na wekeend i zebysmy gdzies pojechali aby miec tylko czas dla siebie,by moc spokojnie porozmawiac o naszym zwiazku,ale wiecznie ten sam problem ze bez dzieci sie nie rusza.Kurwa czasem mam wrazenie ze pies i kot sa u niej na lepszych p[rawach niz ja bo wracajac z pracy czasem najpierw wita sie ze zwierzakami niz ze mna.Dlatego za to czasem jestem chamski i gburowaty taki zimny.

Gość ja pierd*le
"żona daje", w głowie mi sie nie mieści zeby mój chłopak o mnie napisał ze ja mu DAJE. Jak o jakiejś dziwce... Skoro twoja żona DAJE, a ty tylko BIERZESZ, to ja sie nie dziwię że nie chce uprawiać z tobą seksu, bo seks to nie jest dawanie i branie, a raczej DZIELENIE SIĘ sobą :o

Gość Żona desperatos
daję ci raz w miesiącu bo jesteś kiepski :/ rozwiedź się i po kłopocie. a tak na przyszłość Panowie , bierzcie za żony takie kobiety ,które mają podobny do was temperament!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość desperatos
ja pierd*le jestes nastepna ktora nie czytala calego tematu!

Gość desperatos
no czekalem na pomaranczowego podszywka,witaj jak bylo w szkole?

Gość Żona desperatos
żona na coś choruje , bierze jakieś leki ? może tu jest przyczyna ,że się jej nie chce?!

Gość martynkoska23
Desperados kochamy sie z moim narzeczonym kilka razy w tyg. tzn zawsze wtedy gdy najdzie nas ochote, dlatego seks z nim dalej jest dla mnie nieziemski. Gdybym kochała sie z nim 10 razy dziennie straciłby caly swoj urok i byłby czynnoscia mechaniczna, nie przynoszącą przyjemności, dlatego nie dziwie sie wcale Twojej zonie, spróbuj ja zrozumieć, pewnie zameczasz ja swoja ciagla gotowościa..jak dla mnie ty masz problem nie ona- radze udac sie do seksuologa, pozdrawiam

Gość desperatos
martynkoska23 jak chcesz brac dalej czynny udzial przeczytaj caly watek ze zrozumieniem ok?

Gość Żona desperatos
degenerath - a ty skąd wiesz :D

Gość basieńka123
mąż miał ze mna ten sam problem.moja wina !przytyłam miałam kłopoty w pracy nie czułam się atrakcyjna. kłopot sie skończył jak schudłam .i faceci zaczeli zwracać na mnie uwage.teraz mam problem w drugą strone.

Gość Żona desperatos
basieńka 123 spiknij się z desperatos :P

Gość desperatos
ja piertole jacy wszyscy uczeniu na tym forum sa i lapia za slowka.Ok teraz w kazdym temacie opisywac wszystko naukowo!