Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wścieklizna macicy

mimo zainstalowanych kodeków filmy nie chcą się odtwarzać! pomocy!

Polecane posty

Gość wścieklizna macicy

kurwa, nie wiem co jest. mam pełną listę kodeków z allplayera i filmy formatu rmvb nie chcą się odtwarzać, wyskakuje mi komunikat: nie mogę odtworzyć poprawnie tego pliku mimo że masz pobrane aktualizacje z systemu liveupdate! do niedawna nie było z tym problemu, teraz każdy program, który mam (all player, bs player i windows media player) nie mogą tego odtworzyć, pomocy! :(

Gość sciagnij w takim razie
real alternative czy jak to sie tam pisze all player nie starczy do rmvb ;)

Gość wścieklizna macicy
kiedyś mi chyba odtwarzał, więc myślałam, że to nie jest regułą :P dzięki wielkie, zaraz ściągnę.

Gość pomocnyilk22
Pobierz sobie KMPlayer naprawde dobry program wszytko odtwarza jak do tej pory ;D

Gość wścieklizna jajników
miałam ten sam problem, tyle wściekłości dawno nie wywołało we mnie żadne urządzenie. ostatecznie nie naprawiłam allplayera, ale kmplayer dał radę bez jakichkolwiek dodatkowych działań. cud nad cudy, chwalcie kmpana.

KMPlayer to nie alezy od odtwarzacza ale zainstalowanych koceków najlepsze codeki wszystkie posiada kodeki jakie sa formaty a ja uzywam PotPlayer jest dobry nawet odtwarzy dvd przechwytuje obraz z kart satelitarnych czy telewizyjnych jak ktos ma podzielna uwage to moze jednoczesnie 2 filmy ogladac http://replik.pl/f/andrzejal/Gs0yRC6gro/k-lite_codec_pack_955_mega.exe

PotPlayer to oferujący ogromne możliwości odtwarzacz multimediów, stworzony jako kontynuacja popularnego KMplayera. Pozwala on odtwarzać pliki audio i wideo w wielu popularnych formatach, płyty DVD, sygnał z tunerów TV/SAT i kamer cyfrowych, strumieni z Internetu itp., doskonale radząc sobie przy tym z materiałami w wysokich rozdzielczościach HD. Program pomimo na pierwszy rzut oka prostego interfejsu graficznego posiada olbrzymie możliwości konfiguracji poszczególnych aspektów odtwarzanych multimediów. O jego potencjale przekonać się można wchodząc w ustawienia odtwarzacza. Znajduje się tam cały szereg funkcji pozwalających dostosować zarówno obraz, jak również dźwięk i napisy odtwarzanego filmu. Wśród oferowanych opcji konfiguracyjnych znalazły się funkcje do ustawiania przestrzeni kolorów obrazu, zmiany jego rozmiarów, proporcji i pozycji na ekranie, wiele narzędzi i filtrów do poprawy jakości odtwarzanego obrazu itp. W przypadku dźwięku PotPlayer pozwala kierować go na różne wyjścia audio, przeprowadzać proces resamplingu i normalizacji, kontrolować głośność na każdym z kanałów, a także zmieniać jego barwę za pośrednictwem wbudowanego equalizera. Nie zabrało także ciekawych funkcji dotyczących napisów - m.in. formatowanie czcionki, rendering, pozycja na ekranie itp. Ogromną zaletą programu PotPlayer jest możliwość łatwego konfigurowania skrótów klawiszowych, a także tworzenie profili z ustawieniami. To ostatnie ma duże znaczenie i poprawia wygodę pracy kiedy często zmieniamy urządzenie, na którym odtwarzamy multimedia (np. komputer, telewizor).

Gość Elektronikełe ausf.II
może to fake

Gość dsfsdfsfsd
Jak to kontynuacja kmplayera skoro kmplayer jest cały czas rozwijany, niedawno nawet aktualizacja jakaś była :classic_cool: