Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DuoMama

dziecko ma wysokie podbicie - jakie buty polecacie?

Polecane posty

Jak w tytule. Moje dziecko ma 1 rok i 9 miesięcy, nosi rozmiar 21-22. Mamy potworny kłopot ze zdobyciem bucików na jesień i zimę. Może wy macie doświadczenie w tym temacie i możecie polecić firmy, które robią wygodne buciki na wysokie podbicie? Za pomoc dziękuję :-D

Na cieplejsze dni to poleciłabym Ci Gucie, ale one się na zimną jesień i zimę nie nadają niestety, bo nie mają żadnego ocieplenia.

Szkooda bo właśnie potrzebujemy buciki jedne na jesień a drugie na zimę. Kupiłam ostatnio śliczne zimowe kozaczki na allegro firmy Vi-gga-Mi. Skórzane,nieprzemakalne, na suwaczek, ocieplone owczą wełną. Cudo :-D Ale niestety kupiłam w ciemno mając nadzieję, że będą dla córci dobre. Nawet na stópkę nie udało się ich wsunąć. Oczywiście nic straconego bo moja młodsza córcia będzie miała dokładnie na przyszłą zimę ale jesteśmy w punkcie wyjścia. Byłam w Smyku ale nic nie pasuje :-(

Gość gość
Mój syn ma wysokie podbicie i szeroką stopę. Kapcie kupuję profilaktyczne z Tombut, na zimę kupuje mu z ecco, wsuwane albo zapinane na rzepy. Na wiosnę i jesień kupuje mu albo z adidasa a skórzane ale zawsze na rzepy, bo można regulować zapięcie. Musisz pochodzić po sklepach, bo czasem co pasuje jednemu dziecku drugiemu już nie koniecznie. Moja córka ma dopiero 2 miesiące,ale juz widać że ma bardzo wąską stopę,ale za to bardzo długą, więc może będzie problem bo jej z kolei mogą spadać buty. I tak źle i tak nie dobrze.

Gość gość
buciki z firmy befado maja wyzsze podbicie, pracowalam w sklepie dzieciecym i wiem, ze to ogromny problem znalezc odpowiednie buciki. Polecam sprawdzic ta firme, pozdrawiam

Gość gość
U nas buciki Bartka sie sprawdziły-drogie ale jedyne jakie pasowały

Gość gość
Neli blu w ccc

Gość gość
Duży wybór znajdziesz w sklepie www.sklep.apia.pl. Mają najwyższej jakości firmowe buty damskie, męskie i dziecięce. W ofercie są kolekcje APIA, Fabi, Hogl, Keen, Redwood, Lacoste, Guardiani i wielu innych renomowanych marek włoskich, hiszpańskich, portugalskich. Najwyższa jakość, więc na pewno się nie rozczarujesz wyborem.

Gość gość
Geox, wlasnie zakupilam;-)