Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od którego tygodnia

Od którego tyg.ciąży co tydzień do lekarza ???

Polecane posty

Gość od którego tygodnia

Od którego tygodnia ciąży zaczęłyście chodzić co tydzień do ginekologa ? Ja od początku chodzę prywatnie, na początku co 20 dni, od 28tc co dwa tygodnie, teraz jestem w 34 tc i muszę zaplanować wydatki. Koszty gina zaczęły trochę mnie przerażać, ale już mi mało zostało, teoretycznie ok. 40 dni do godziny zero :)

Gość jestem w 41tc
i przez cala ciaze chodzilam co 4-5 tygodni az do 38tc teraz chodze co tydzien

Gość sdfg
ja od 30 tyg chodziłam co 3 tyg a potem co 2 tyg. Nie było potrzeby co tydzień

Gość od którego tygodnia
Dziękuję za odpowiedź :) Nie wiem, czy muszę tak często, ale na tyle dostaję zwolnienie, więc tak czy siak muszę iść po następne, żeby ciągłość była. Czytałam, że pod koniec ciąży chodzi się co tydzień, mam nadzieję, że nie będę musiała chodzić co tydzień przed 38tc.

Gość ja tak samo jak trąbka
co 4 tygodnie, 3 ostatnie wizyty co 2 i finał...a i tak lekarz kosztował mnie łącznie z badaniami ok. 1500zł przez 8 miesięcy...więc nawet nie chcę pytać ile Ty wydajesz/wydałaś...pewnie sporo?

Gość skate
ja chodzilam od 36 tyg co tydzien ale to wszytko zalezy od lekarza i czy wszytko z ciaza jest w porzadku

Gość
ja od 28 tyg. chodze co 2 tygodnie ale to na kase chorych. w pierwszej ciazy chodzilam prywatnie i moj gin. kazal mi wybierac samej terminy. ............jakis dziwoląg.