Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tototo

O EFEKTACH GŁODÓWKI

Polecane posty

czesc, wiem ze jest sporo watkow o głodówkach, ale chciałabym zeby wpisywały sie tu tylko osoby , które przeszły głódówke, wyszły z niej. bardzo prosze o wpisy jak wam sie udało wyjsc z głodówki i czy waga sie utrzymuje, czy nie byłó efektu jojo. nie chce to roztrząsac czy głodówka to źle czy dobrze, bo o tym jest bardzo duzo, i prosze o nie wpisywnanie sie osób , które chca zaczac od jutra, czy od poniedziałku, czy po imieninach cioci. z góry dziekuje wszystkim , którzy podziela sie swoimi spostgrzezeniami.

Gość Bernouillie
hej ja chcialam zacząć głodówkę od jutra, ale stwierdzilam że zacznę od poniedziałku, bo w sobotę jadę na imieniny do cioci.

tototo - ja kiedyś byłam przez 14 dni ( prawie głodówka bo jadłam kanapkę na śniadanie) . NIe wiem ile schudłam, ale znajomi się śmiali że połowę mnie ubyło- czyli efekt był widoczny. Oczywiście wszystko mi wróciło ale to dlatego że jadłam później normalnie. Sądzę, ze jeśli odpowiednio bm wyszła z głodówki to kilogramy by nie wróciły ;) ( a jadłam normalnie bo nie traktowałam tego jako odchudzanie, był to efekt zmiany klimatu, poprostu wcale nie byłam głodna; dopiero jak wróciłam do domu ;))

dzieki damrade21, własnie wychodzenie jest chyba najwazniejsze, ktos si ejeszcze podzieli doswiadczeniem?

ja przez okolo 1 msc jadlam tylko 1 kanapkę dziennie ( lezalam w szpitalu) schudlam bardzo strasznie ale potem jadlam PRAWIE normalnie ale nie mialam dużo ruchu ( wzgledy zdrowotne) i znow przytylam:(

tak, własciwie to dzis jest 3 dzien, wczesniej 2 tyg jadłam warzywa i owoce. było 70,40 dzis jest 65,15kg. jeszce 5kg chce zrzucic. wszystko ok, tylko własnie chciałabym ta wage (jak juz bedzie 60;)) utrzymac, dlatego pytam. nie zakladam ile wytrzymam na głodówce, jak bede miała dosc to odpuszcze i znowu przejde na warzywa.

no to jak już dojdziesz do tej wagi to powoli dodawaj kalorie. Pierwszego dnia tylko soki warzywne, drugiego już jakieś warzywka, nabiał, trzeciego trochę więcej itd. Bo jak zaczniesz jeść normalnie to będzie kiepsko ;) A propo dobrze że zrobiłas sobie przygotowanie do głodówki ;)

Gość mojaprzyjaciółka
Sama nie robiłam głodówki , ale zrobiła ja moja przyjaciółka . Najpierw 2 tygodnie stosowała dietę oczyszczającą - głównie warzywa i troche owoców. Potem pełna głodówka tylko na wodzie - 18 dni . Schudła 12 kilogramów - ona uważa że to mało - ale jej organizm przeszedł wiele diet , więc może dlatego tylko :P tyle. Potem wolne wychodzenie z głodówki zgodnie z zasadami Małachowa . W sumie przytyła ok. 2 kg w ciągu trzech tygodni od zakończenia głodówki . Ale dostała jakiejś schizy , teraz zdarza sie jej , że głoduje co któryś dzień żeby nie przytyć , martwię się o nia ,że wpadła w jakąś niezdrową obsesje .

damrade, tak własnie mam zamiar robic:) a co do przyjaciółki, to tak juz z tym odchuzaniem jest. wydaje mi sie, ze mam zdrowy stosunek do odchudzania ale łapie sie na tym, ze jak cos zjem to mam wyrzuty sumienia. nie wiem skad sie to bierze, zeby sie tylko nie zmieniło w jakis jadłowstret:). z drugiej strony lubie jesc:)