Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kittyy

masturbacja dla męża

Polecane posty

Gość kittyy

mam problem. mój mąż chciałby abym na jego oczach sama się zadowoliła. on wie ze kiedyś sama to robiłąm i chciałby zobaczyć. a mi jakoś tak nie zręcznie. jak się przełamać?

Gość ja powiem tak
miła kolacyjka we dwoje odrobina alkoholu na odwagę i powinnaś dać radę przecież nie musisz robić tego na samym początku ale np w trakcie

Gość kittyy
tak mi sie jakos ciezko zebrac...

Przeciez to bardzo podniecajace jest dla dwuch stron:-P My czesto tak zaczynamy gre wstepn.a..na pierwszy raz polecam łyk wina i do dzieła:-)

ale jesteś dziwna Powiedz mu że ty jesteś ciekawa jak on sobie robi dobrze na jego prośbę żebyś ty mu pokazała i usiądźcie naprzeciw siebie i się zabawiajcie do orgazmów Dużo par małżeńskich tak robi 100% środek antykoncepcyjny

Gość lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moj chlopak tez chce zobaczyc jak to robie. a ja sie krepuje........ :(

Gość Głupe jesteście że tak
robicie! To jest największy rarytas dola oczu waszego mężczyzny!!! Spróbujcie raz, a zawsze będziecie chciały!

Gość gość
Nie masz sie co wstydzic. My z mezem zaczelismy tak robic nie dawno i mozesz mi zaufac mega podniecajace to jest. Zapalcie sobie swieczki np. Zeby delikatne swiatlo bylo. On oszaleje a i ty bedziesz rozpalona i gotowa na wiecej ;)

Gość gość
Facetów to kręci :-):-)

Gość gość
stary temat.

Gość gość
Stary ale jary, faceci uwielbiwją damską masturbację

Gość gość
Ja tez uwielbiam sie masturbować przy mężu, jak mam ochotę na sex to wystarczy ze pokaże ze moje paluszki idą w stronę moich intymnych miejsc a maz już jest gotowy, czasem maz sam wkłada mi vibrator i bawi sie tak ze mną, albo jak robimy 69 to dodatkowo używa vibrator. To jest bardzo słodka zabawa. Warto spróbować bo mężczyźni sa wzrokowcami i lubią patrzeć na kobiety. A przy okazji taki pan pozna co jego partnerka lubi i może potem udoskonalić swoje umiejętności łóżkowe.

Gość Sasiad
Lubię też jak żona się masturbuje, i wtedy mam samoistny z podniecenia wytrysk , lubi jak robię jej na twarz

Gość Sasiad
Moja żona lubi jak to robi się palcami