Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprzekorwszystkim

25 letnia dziewczyna w spodniach na wesele

Polecane posty

Gość naprzekorwszystkim

czy będzie bardzo glupio wyglądać, jeśli nie pójdę na wesele w sukience tylko w spodniach? macie może jakieś pomysły na fajny strój?

Jak spodnie to do tego naprawdę fajna bluzka i dodatki, w innym wypadku będziesz wyglądała jak byś wyszła na miasto nie na wesele.

Gość dziewczyna ladacoo
Za tydzien ide na wesele i mimo,ze nigdy nie nosze sukienek /spodnic itp. to kupilam sobie fajna kiecke i w niej pojde. Uwazam,ze nie wypada isc na wesele w spodniach. chociaz zauwazylam,ze ostatnimi czasy kilka kobiet wybralo sie na wesele w spodniach- jej wybor, nie oceniam. Jezeli uwazasz,ze mimo wszystko chcesz isc w spodniach to idz. Zp oczatku kazdy bedzie pewnie na ciebie lukal,ale pozniej popija sobie i zapomna o Twoich spodniach:D Przemysl jeszcze,czy nie warto isc w spodnicy... ;)

Gość qu43q4uqu4u
W takich garsonkowych spodniach i garsonce mozna spokojnie isc :)

Gość ja kilkarazy byłam na
weselach w spodniach - takich garniturowych, w kant i bardzo dobrze się czułam. Tylko bluzkę wtedy trzeba taka jakąś odpowiednią, żeby ni ewyglądało jak do biura czy coś.

Gość gruszkakula
Owszem, ja tak byłam już na dwóch weselach. Ale muszą to być oczywiście spodnie eleganckie, jakaś ładna góra, eleganckie dodatki, buty na obcasie :-) Nikt się na mnie nie gapił, nikt nic nie mówił, a ja przynajmniej czułam się swobodnie (bardzo źle czuję się w sukience).

Gość schematy sa po to by je
przelamywac. bez tego swiat nie poszedlby do przodu :)

Gość vn
ja w takichspodniach to chodze do cioci na imienimy no ale co kto lubi. spodnie, nawet najelegantsze to nie jest stroj koktajlowy

Gość naprzekorwszystkim
ale ja źle się czuje i źle wyglądam w sukienkach..

popieram ostatnio widziałam zgrabniutką ładną babeczkę w cudnych eleganckich spodenkach, trochę rurkach, świetnie skrojone fantastycznie wystylizowaną, super kremowe szpilki i płaska duża kopertówka cappuccino , bluzka-mgiełka kremik rewelacyjnie włosy ułożone - rozpuszczone przy tych wszystkich odpustowych kieckach na nieforemnych ciałach wyglądała jak imigrantka z Hollywood najgorsze co może być to wyglądać jak ciocia ze wsi na odpuście, a tak wygląda 90% kobiet

Też uważam jak zołza. :O Najgorsze co może być to kobieta z naganną figurą , niedopasowaną kiecką :O Nawet jeśli kieckę ma super cały efekt mogą zepsuć źle dobrane buty lub złe samopoczucie w sukni , zgarbione plecy , itd ... I wiocha gotowa. Ja osobiście jestem za spodniami. Mamy w końcu 21 wiek. Wiejskie biesiady gdzie tylko faceci mieli na sobie spodnie już dawno minęły. P.s 17-go również idę na wesele i zgadnij co założę... ;)