Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magma87

opada podczas stosunku

Polecane posty

Hej! Mam problem ze swoim facetem. Wspólżyjemy od niedawna niby wszystko ok, ale wczeniej mial problem z wytryskiem...(był juz zmeczony). Własciwie kochalismy sie dopiero 4 razy on mial wytrysk tylko raz... W ogole jakos czesto nie chce sie kochac... tak na oko raz na tydzien. Ostatniej nocy podluzszym czasie kiedy sie kochalismy opadl... Sprobowalismy znow za kilka minut i ta sama historia. Nie wiem co sie dzieje, nie mialam nigdy problemow z facetami... Nie wiem jak on. Kiedy pytam go co najbardziej lubi, jaka pozycje itp odpowiada "wszystko lubie" , "kazda pozycje lubie". Nie wiem czy jest niesmialy, czy skad ten problem wynika. Co myslicie, prosze o pomoc!

Masz racje jest niesmiały i bardzo sie stresuje stąd te problemy.. napijecie sie razem alkoholu i do dzieła robaczki:-P

właśnie zawsze jest alkohol... tej nocy kiedy "opadal" alkoholu bylo malutko, hmm juz nie wiem co robic, nie chce z nim o tym rozmawiac bo moge go jeszcze bardziej wystraszyc

Oj to stress wypiliscie malo i dlatego..:-) wiem co pisze bo mialam podobnie z obecnym juz mezem..porozmawialismy o tym ..wypilismy troche wiecej i było cudownie:-)On długo nie mial kobiety..czesto sie masturbował..i taki efekt wyszedl..czesta masturbacja plus stress i klapa:-PBądz wyrozumiała i poczekaj..;-) mozliwe ze warto:-P

ile ma on lat?Powinien mieć wytrysk bo inaczej sperma zalega w prostacie i może spowodować stan zapalny Spróbuj go ręką doprowadzić do końca.

Dziekuje Ci, mnie by to nawet az tak nie przeszkadzalo z tym, ze jest to krepujace... Dla niego przede wszystkim... I wiem ze jeszcze bardziej sie stresuje nastepnym razem wypijemy wiecej, tylko ciekawa jestem, czy za kazdym razem trzeba bedzie pic:P

nie..kilka razy..przełamie sie i bedzie extra:-) Mój mi mówił ,ze mu opadał bo chciał dłuzej a podniecał sie szybko i szybko chciał dochodzic..;-) więc przestawał na chwilke lub myslał o czyms innym i taki był skutek:-) Jestem kobieta wiec nie wiem jak dokładnie maja mezczyzni ,ale wiem że bedzie lepiej..bądz tylko wyrozumiała ;-)

no 23 lata to powinien być sprawny.Może się stresuje tym żebyś nie zaszła w ciąże jest to częsty powód opadania.Podchodź do tego w sposób naturalny i okazuj mu że jak wymięka to z twojej strony żaden problem.Może jesteś sucha i to go stresuje że ciebie nie podnieca Może leżysz jak kłoda? Spróbuj podczas stosunku popracować mięśniami Kegla

Jakis tam facet..dziekuje..lubie czytać Twoje madre wypowieedzi:-) pozdrawiam

dzieki za rady, zobaczymy co bedzie dalej:) Mam nadzieje ze kiedys bedziemy sie z tego smiac:)

Gość pokusik
Alkohol rozluźnia ale nie przyczynia się do erekcji. Fajnie jest sobie wypić i być totalnie rozluźnionym dzięki czemu nie ma się żadnych zahamowań podczas seksu, ale to nie lekarstwo. Lekarstwem są albo pieszczoty, czyli z Twojej strony seks oralny albo niech chłopak kupi sobie po prostu coś na potencję, np. Viagrę albo Callis. Ten drugi jest szczególnie obojętny na alkohol więc można sobie nawet trochę wypić przed jego zażyciem. Po czymś takim powinien mu stać na zawołanie ;)

Gość dVutdr4ddffd3dd4td
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Teraz jest znowu jestem niezly w tych sprawach w seksie.