Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka1711

kto zaczyna starania o dziecko w pazdzierniku 2009

Polecane posty

Gość aneczka1711

kto zaczyna starania o dziecko w pazdzierniku 2009 Mam nadzieje ze podzielimy sie doswiwdczeniami i informacjami

Ja po raz kolejny będę próbować. Z mężem staramy się dosyć krótko, bo od czerwca, ale mam regularne 26 dniowe cykle, nawet testy owulacyjne dobrze wychodzą, a mimo tego od 6 cykli nic z tego. W tym cyklu mam już umówioną wizytę na USG. I zobaczymy... Trochę ostatnio jestem smutna, bo myslałam, ze szybciej mi pójdzie, ze to raz dwa i juz, a tu nie tak łatwo, aż zaczynam się stresować niepotrzebnie. Mam nadzieję, że uda się tym razem:)

Będe trzymać kciuki - ja bardzo chciałabym rozpocząć starania ale musze trochę się podleczyć. Miałam usuwaną nadżerke i dopiero za dwa miesiace mam mieć wykonaną kolejna cytologię by się upewnic że jest OK. Poza tym moje cykle są dramatycznie nieprzewidywalne - nie dziwię się bo jeszcze karmię piersia moja córcie. Ale moze to lepiej ... to liczenie w poprzednich staraniach doprowadzało mnie do szału :) Pozdrawiam

ja tez od czerwca tylko dla mnie to juz dlugo. Do tej pory na luza podchodzilismy do tego bez zadnych obserwacji. Od pazdziernika zabieram sie badziej za siebie - wprowadzilam testy owulacyjne. Od listopada bede mierzyc temperature i wybiore sie do lekarza. Robilam w maju cytologie i USG i bylo OK.

Gość aneczka1711
To fajnie ze jest nas wiecej ja mam juz synka 4-latka w zeszlym roku poronilam i teraz mysle ze przyszedl cza na powiekszenie rodziny no raczej opostaranie sie o to.

mnie przy pierwszych straraniach testy owulacyjne zawiodły. przez 3 isiące wychodziło ż nie mam owulacji - niby temperatura wzzrastała ... dopiero jak odpuściłam sobie te testy to coś zaskoczyło i jest Lenusia :)

Gość aneczka1711
No dziewczynki gdzie jestescie? Ja za pare dnie zaczynam staranka mam nadzieje ze wszystko sie uda....

ja zaczynam staranka w sobote, a w niedziele rano bede miała monitoring i moze lekarz mi cos nowego powie. Mam nadzieje i jestem pełna dobrych mysli, ze teraz sie uda!!! mam nadzieje, że Wam tez:)

Gość aneczka1711
ja mam jeszcze @ ale jak sie skonczy to na pewno bedzie przytulanko

Gość aneczka1711
a ty masz nieregularne cykle?

Gość aneczka1711
sorry przeczytalam wczesniej i wiem wszystko no msle ze monitoring moze pomodz

Gość Lirenkatoja
ja tez zaczęłam kilka dni temu. Przyłączam sie do Was :)

Gość aneczka1711
Nie wiem jak to sie stalo ale okres skonczyl mi sie dzien wczesniej i wczoraj z mezusiem.....ale jeszcze pewnie nic z tego. Dzisiaj pewnie ciag dalszy ale fajnie jest-nic na sile. dziewczyny slyszalam ze plemnik dojrzewa dwa dni czy to prawda?