Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama roczniaka

Co kupujecie swoim dzieciom na mikołaja i pod choinkę?

Polecane posty

a u nas laptop sobie lezy i nikt sie nim nie bawi. no ale moje smyki chyba za male na takie zabawy bo jednak zeby grac na latopie trzeba miec wiecej umiejetnosci niz posiada przecietny 2 latek. ciastolina sie nie kleji do rąk (ta oryginalna) wiec nie ma z nia problemu ze sie pobrudzi Kornel... ciezko cos powiedziec. wyglada koszmarnie, ale ja widze odrobinke poprawy... chociaz jak moja mama go dzis zobaczyla ( a nie widziala go 2 tyg) to widzialam ze bylą w szoku... mam nadzieje ze mu przejdzie. wczoraj wyszlismy ze szpitala. przez tydzien leczymy sie w domu i jak nie przejdzie to znów oddział.

Gość vvcfff
laptop dla 2 latka? to oczywiste że są za małe, mój 5 latek świetnie szkolil sie na laptopie w dodawaniu i poznawaniu literek,

Gość do mamani
co było twojemu synkowi ???pamietam jak pisalas ze cie nie przyjeli na pogotowiu i juz nie widzialam dalej nic nie pamietam nawet jak sie topik nazywal

moj ma laptopa takiego od roczku bodajze on jest. ma 9 guzikow i np. samochod i jakie wydaje dzwieki itd. czasami sie nim bawi ale to tak raz na tydzien z 15min. za to tak, bardzo lubi mojego laptopa :O takiego mu jednak nie kupie. plastelina fajna sprawa ale tez pewnie mu wczesniej kupie. mi nie chodzilo ze ona sie brudzi tylko ze on nie lubi takich rzeczy w reku plus nie lubi nic na reku (np. farby) ale sprobujemy chyba ze zrobic tak ze kupie mu plasteline, bibule, klej, papier kolorowy i takie rzeczy i bedziemy razem potem cos robic bo lubi mi pomagac (ostatnio mu wycielam z wielkiego kartonu teatrzyk i on mi pomagal przyozdobic i takie rzeczy go interesuja najbardziej, bardziej niz zabawki. jeszcze mam czas ale bede czytac jakie prezenty Wy kupujecie i moze mi tez cos madrego przyjdzie do glowy. po prostu nie chce wiecej gratow ktorymi sie pobawi kilka minut a potem bede sie tylko i wylacznie o to potykac.

MaMani mam nadzieje ze mu przejdzie szybciutko. Dobrze ze juz Was wypuscili ze szpitala moze nie bedziecie musieli juz tam wracac i tego zycze.