Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miiilimoxine

Opryszczka mi się robi! HELP!

Polecane posty

Gość Miiilimoxine

Właśnie wyleczyłam przeziębienie i zawsze po tym wyskakuje mi opryszczka tuż pod nosem. Widać juz małą "wypustke" i strasznie swędzi! To opryszczka! Co polecacnie aby zahamować jej rozwój?

Gość Latoszka
Witam ! Mnie również dotknęła ta paskudna dolegliwość. Mam ją zawsze na zawołanie kiedy tylko się przeziębie, i towarzyszy mi już niestety od niepamiętnych czasów. Przez te wszystkie lata stosowałam dosłownie wszystkiego z gorszym lub lepszym skutkiem a co za tym idzie wydałam czapkę pieniędzy w aptekach. Przypadkiem trafiłam na emerytowaną (miała chyba z ponad 80 lat ) dermatolog z którą porozmawiałam o swoim problemie .... i zasugerowała zastosować Balsam Szostakowskiego. Co ciekawe żaden preparat od zoviraxów na maściach cynkowych kończąc mi tak nie pomógł jak właśnie ten balsam . Przede wszystkim jest bardzo lepki i nie wysycha. Nakładam go patyczkiem kosmetycznym gdyż ma niemal konsystencje miodu. I co najważniejsze przy strupach, pęcherzach rozmiękcza je, nie powodując bolesnych pęknieć powodujących krwawienie, a zdecydowanie przyspiesza ich gojenie. Butelka nie jest tania, kosztuje ponad 30 zł za 100 ml, ale tak wydajna że wystarczy mi chyba na kolejne kilka lat Ciekawa jestem czy miał też ktoś kontakt z tym preparatem, i czy również był skuteczny. Chętnie bym poznała opinie. Pozdr